Da li je Michael Jackson bio Iluminati rob?

Glupost je jedino na ovakvim forumima traziti naucni princip izlaganja i diskusiju akademskog tipa.
Tezite li toj vrsti diskusije, izvolite otvorite istoimenu temu na pdf "Nauka".
I prestanite konachno da kupujete "Trece Oko" ako vam se sadrzaj ne dopada.

Niko nije primoran da posetjuje teme koje mu nisu po volji.
Ni da kometarishe na njima.

@ Tema
Celokupno stanovnishtvo planete je porobljeno pa tako i jadni Majkl , kom su jedno vreme dopustili da glumetji uzor za milione prosechnih pripadnika srednje klase ,zaradi neshto para i pomisli da tim parama moze da kupi slobodu.

Slažem se sa Milicom da lijepljenje dječijih kolaža na sto tema izaziva dosadu.
Ali takođe ima i kontraefekat,pa ako je nešto tačno,a neko zalijepi opet jedno te isto onda će zapravo dobiti efekat iz priče o malom pastiru i vuku...
Zvuči komplikovano?
Da pojednostavim(samo zbog mnogo mlađih od mene):
Majkl Džekson je bio fantastičan umjetnik.
Na njegovu žalost,to je shvatio bolesnik koji je bio njegov otac i upropastio ga.
Tukao ga ko vola u kupusu za jedan pogrešan ton kad je imao 5 ili 7 godina.
Onda je postao svjetski poznat.Došle su ajkule.
Onda mu se zapalila kosa na snimanju reklame za Pepsi.
Od tada(1984) je bio na lijekovima protiv boli i koječemu još.
Njegov talenat je i dalje pravio pjesme.Ali je mozak flipnuo pa je otišao i Neverlend.
Mislili su da je pukao skroz.Ali kad je potpisao ugovor za oproštajnu turneju...
Neko se unjaoke da će sve da se sazna šta su mu radili.Pa ga ucmekaše.
Toliko.Ah,da:Parkeriss,poštujem neke tvoje stavove,ali smaaaraššš... :cool:

Glupost je jedino na ovakvim forumima traziti naucni princip izlaganja i diskusiju akademskog tipa.
Tezite li toj vrsti diskusije, izvolite otvorite istoimenu temu na pdf "Nauka".

Niko nije primoran da posetjuje teme koje mu nisu po volji.
Ni da kometarishe na njima.

@ Tema
Celokupno stanovnishtvo planete je porobljeno pa tako i jadni Majkl , kom su jedno vreme dopustili da glumetji uzor za milione prosechnih pripadnika srednje klase ,zaradi neshto para i pomisli da tim parama moze da kupi slobodu.

Niko ne trazi naucne pristupe, al zar zaisa smatras da je sve sto neko napise, dok sedi u svojoj sobici, tacno? Zar si uvek sve to sto je pise u trecem oku ili pise na sajtovim sa slicnom tematikom, uzimao kao apsolutnu istinu? Koliko ja pitim na kraju naziva teme ima ?, pa samim ti otvara se diskusija kojoj mogu da se prikljuce osobe kojima to deluje smesne i one osobe koje su 100% unedjene da je tako.

Samo mi reci ovu stvar. Recimo ja budem dokon toliko, i dodjem na ideju da napravim sajt na koji cu postavljati sve moguce stvari koje mi padnu na pamet, tipa, muskarci su ustvari zenski robovi a zenema upravljaju misevi, kojima pak upravljaju macke, koje su u stvari pravi gospodari svega na ovoj palenti... Da li bi i to progutao ili se samo slatko nasmejao?!?

I eto opet, svi smo mi caligat in sole, jedino ti nisi....

Naravno da ne smatram.
Naravno da ne bih poverovao.
Kao sto ne znaci da ishta od ovog shto ovde pishe, verujem.

Zanimljivo mi je samo chemu izrazi negodovanja a svi dobro znamo gde se nalazimo?
Samo bih se slatko nasmejao a ne bih potrcao da kazem;
"dokle ovako glupe teme treba da se pojavljuju"
A za ovo "in sole" ,ne razumem shta znachi.

PS Kome dosadno- ode da chita neshto zanimljivo.:)

Poslednja izmena:

Back