Да ли је укус можда другачији код ових са именима новијим или
је тако одавно,шта мислите и како вам делује?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stavljaju i secer, to se vidi po komercijalnim izvestajima, vidis nabavka, 9 kamiona secera planirano....znaci stavljaju secer u nesto...stavljaju i zasladjivace ali stavljaju i secer...Ovo nema veze sa kolom iz detinjstva .
Neko reče da nama ne stavljaju ni šećer nego neki sirup .
Ono po cemu sam ja razlikovao koka kolu od drugih pica je bio udarac sode u nos....koji je bio totalno drugaciji sitni , rezak i agresivniji od svih ostalih kola pica...Postoji i dalje prava CocaCola sa šećerom od trske, i postoje ova nova gomna zero sugar sa ukusima a bez ukusa.... i slično. Totalno bezvredno đubre.
Originalna CocaCola je isto loša, ali bar je imala ukus i malo šećera, pa eto, kome treba osveženje i brza energija.
Ali je skuplja za proizvodnju, zato sad guraju ovaj novi otpad gde god mogu.
Šećer za druge korisnike van uže Srbije .Stavljaju i secer, to se vidi po komercijalnim izvestajima, vidis nabavka, 9 kamiona secera planirano....znaci stavljaju secer u nesto...stavljaju i zasladjivace ali stavljaju i secer...
Pepsi je takodje promenio ukus sa promenom punioca tj od kad je knjaz milos a ne ona druga firma
I oni su poceli da stavljaju zasladjivac, to se oseti u ukusu , zasladjivac ti ostane u ustima i pola sata kasnije....dok kod secera toga nema...to je onaj kao kiselkast ukus kao da su ti suva usta, tj grlo...
Pepsi isto stavlja i zasladjivac i secer od prosle godine..
Nisam probao koktu , niti golf kolu , niti ako je sad drugi naziv knjaz kole...
Sveps se malo razlikuje , ne znam tacno sta...
Uz dobru, začinjenu hranu ide jedna ili dve čaše vina a ne ovo djubreAl je dobra, posebno uz neku začinjenu hranu
ово данас није кокакола мога дјетињства
Да ли је укус можда другачији код ових са именима новијим или
је тако одавно,шта мислите и како вам делује?
први дио слажем се а други не би рекао ја могу да окусим све хемикалије у 0Stalno menjaju sve je gora i gora. Zero je sad ukusnija od obične.
смеће и отровStavljaju i secer, to se vidi po komercijalnim izvestajima, vidis nabavka, 9 kamiona secera planirano....znaci stavljaju secer u nesto...stavljaju i zasladjivace ali stavljaju i secer...
Pepsi je takodje promenio ukus sa promenom punioca tj od kad je knjaz milos a ne ona druga firma
I oni su poceli da stavljaju zasladjivac, to se oseti u ukusu , zasladjivac ti ostane u ustima i pola sata kasnije....dok kod secera toga nema...to je onaj kao kiselkast ukus kao da su ti suva usta, tj grlo...
Pepsi isto stavlja i zasladjivac i secer od prosle godine..
Nisam probao koktu , niti golf kolu , niti ako je sad drugi naziv knjaz kole...
Sveps se malo razlikuje , ne znam tacno sta...
Ne znam kakva je sa imenima. Nisam probao sa i bez imenima. To cu da uporedimo.
U kaficu uvek daju u staklenoj ambalaži. Ukus nisam primetio da je drugačiji od one u limenci kad kupim. KK mi je izgubila onu jačinu gaziranosti da štipa kad se pije. Mlaka je dosta dugo vremena.Nisam probala ni ja te flaše sa imenima.
Koka-Kola je bila daleko bolja u onim starim, staklenim flašama.
Можеш да се консултујеш. Имамо експерта за све и свја, па и за Кока-колу:Ne znam kakva je sa imenima. Nisam probao sa i bez imenima. To cu da uporedimo.