Да ли је Кока-коли промењен укус?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

?

• Јесте

glasova: 11 61,1%
  • Мало

glasova: 3 16,7%
  • Можда

glasova: 3 16,7%
  • Није

glasova: 1 5,6%

• Ukupno glasova
    18
Postoji i dalje prava CocaCola sa šećerom od trske, i postoje ova nova gomna zero sugar sa ukusima a bez ukusa.... i slično. Totalno bezvredno đubre.

Originalna CocaCola je isto loša, ali bar je imala ukus i malo šećera, pa eto, kome treba osveženje i brza energija.

Ali je skuplja za proizvodnju, zato sad guraju ovaj novi otpad gde god mogu.

Ovo nema veze sa kolom iz detinjstva .
Neko reče da nama ne stavljaju ni šećer nego neki sirup .
Stavljaju i secer, to se vidi po komercijalnim izvestajima, vidis nabavka, 9 kamiona secera planirano....znaci stavljaju secer u nesto...stavljaju i zasladjivace ali stavljaju i secer...

Pepsi je takodje promenio ukus sa promenom punioca tj od kad je knjaz milos a ne ona druga firma
I oni su poceli da stavljaju zasladjivac, to se oseti u ukusu , zasladjivac ti ostane u ustima i pola sata kasnije....dok kod secera toga nema...to je onaj kao kiselkast ukus kao da su ti suva usta, tj grlo...

Pepsi isto stavlja i zasladjivac i secer od prosle godine..

Nisam probao koktu , niti golf kolu , niti ako je sad drugi naziv knjaz kole...

Sveps se malo razlikuje , ne znam tacno sta...

Postoji i dalje prava CocaCola sa šećerom od trske, i postoje ova nova gomna zero sugar sa ukusima a bez ukusa.... i slično. Totalno bezvredno đubre.

Originalna CocaCola je isto loša, ali bar je imala ukus i malo šećera, pa eto, kome treba osveženje i brza energija.

Ali je skuplja za proizvodnju, zato sad guraju ovaj novi otpad gde god mogu.
Ono po cemu sam ja razlikovao koka kolu od drugih pica je bio udarac sode u nos....koji je bio totalno drugaciji sitni , rezak i agresivniji od svih ostalih kola pica...
To me je uvek podsecalo na koka kolu , bas uvek...leto taj sitni testerasti udar koji gazirano odradi jeziku i nosu...

Nesto se ne secam sada da li toga jos uvek ima...skoro sam kupio 2l i nisam osetio to...

Stavljaju i secer, to se vidi po komercijalnim izvestajima, vidis nabavka, 9 kamiona secera planirano....znaci stavljaju secer u nesto...stavljaju i zasladjivace ali stavljaju i secer...

Pepsi je takodje promenio ukus sa promenom punioca tj od kad je knjaz milos a ne ona druga firma
I oni su poceli da stavljaju zasladjivac, to se oseti u ukusu , zasladjivac ti ostane u ustima i pola sata kasnije....dok kod secera toga nema...to je onaj kao kiselkast ukus kao da su ti suva usta, tj grlo...

Šećer za druge korisnike van uže Srbije .

Да ли је укус можда другачији код ових са именима новијим или
је тако одавно,шта мислите и како вам делује?
ово данас није кокакола мога дјетињства
ни близу
више као обојена шећерна водица, дефинитивно без оног укуса

смеће и отров
сви ти хемијски додатци храни и пићу, већина од тога је смеће

Volim koka kolu, pijem je ceo zivot, naravno najvise volim bunarsku vodu iz sela moja mejke :mrgreen: , posle toga nekoliko praznih mesta i onda dobra koka kola. Ima perioda kada je pijem manje ima kada je pijem vise, zavisi da li je telo trazi... U USA sam pio najcesce iz onih staklenih flasica koje su se nekada osamdesetih sluzile kod nas, bas je to taj isti model flasice, onako visoka sa belom stampom...Ona koja se prodaje u USA interesantno ne puni se u USA vec u Meksiku...U USA se ona i ne pije toliko kao recimo u zemljama Juzene Amerike pa i sveta...Sto se tice ukusa te koka kole iz staklene flase on jeste drugaciji, bolji, ali to je samo zbog nacina skladistenja, staklo i plastika su veoma razliciti, pa i staklo i lim... Staklo je ubedljivo najbolje...Zato ono cuva najbolji ukus...Sto se tice koka kole iz nekih restorana i slicno, primetio sam sledece, u sanku imaju pistolje koji se nalaze na krajevima gumiranog creva i sad recimo imas pistolj za koka kolu, do njega dolaze dva tanka creva ciji krajevi zavrsavaju tamo na nekakvim bocama koje kao da su pod pritiskom, verovatno je u njima nekakav sirup koka kole, ekstrakt ebem li ga(tako je verovatno i u onim aparatima u meku lii burger kingu)....E sad razmisljam se asto dva creva?Mozda je jedno za nekakvo sodiranje, nemam pojma...Nista mi nije bilo jasno...Uglavnom i ta koka kola nije losa, sve te razlike pripisujem tom nacinu skladistenja, koriscenja itd...Ne verujem da se prave razlicite, za razlicito trziste...I kod nas je najbolja ona u staklenoj flasi, a najgora u plasticnoj standardno... Razlika je i kako je ohladjena, da li je sa ledom ili bez itd...

Poslednja izmena:

Back