Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.470
Iskljuciti zbog dopinga, ne bi mogli da pobede bez koke, osim sto organizator nine predvideo test pre, a nne na zahtev. Jo's jedan blam drustvenih mreza, hejt kao droga
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razbijene case na podu se inace skupljaju nosem spustenim na sto...dok te kolega levo drmne nogom da se ne vidi da vuces...razbijenu casu.
.
Само неко ко никада није скупљао разбијене чаше може да помисли да је нешто шмркао...
.
Valja mi krečit'... Da l' danas...Iskljuciti zbog dopinga, ne bi mogli da pobede bez koke
a sta ti imas od toga sto po forumu pises da je bio drogiranRazbijene case na podu se inace skupljaju nosem spustenim na sto...dok te kolega levo drmne nogom da se ne vidi da vuces...razbijenu casu.
a sta ti imas od toga sto po forumu pises da je bio drogirani da je bio sta
Tih vrednosti je puna Srbija.
Nista gore od konzervi koje se kao gnusaju nad rokerima i ''pederima'', a sami prate zadruge, parove i jos mnogo gore stvari...Da zivimo u normalnom svijetu, Eurosong bi bio nesto poput godisnjeg okupljanja gologuzih deandrofilicara, petominutna vijest na kraju Dnevnika u rubrici "kurioziteti".
Nazalost, mi ne zivimo u normalnom svijetu.
Nemam tv prikljucak deset godina.Nista gore od konzervi koje se kao gnusaju nad rokerima i ''pederima'', a sami prate zadruge, parove i jos mnogo gore stvari...![]()
Ali zato znas da pricas kojesta protiv Evrovizije...Nemam tv prikljucak deset godina.
Da, ovo je tvoj nivo:Tv aparat mi sluzi za tu i tamo odigrati koju retro videoigru.
Ali zato znas da pricas kojesta protiv Evrovizije...
Da, ovo je tvoj nivo:
I dalje si mentalno u 70-im godinama. Dakle, kao da si zaspao ustasko-macijim snom i spavao jedno 50 godina.
Sto se uostalom vidi i po tvom zgrazavanju nad svakim iole slobodnijim nastupom na Evroviziji (Lordi, Koncita, Maneskin...) .
Mislim da se pevać šalio na račun svojih hejtera.Posle snimka na kojem se vidi kako se pevač grupe "Maneskin" Damijan David naginje nad stolom, podigla se prilična bura na društvenim mrežama.
Iako je pevač nakon pitanja novinara odmah demantovao tvrdnje da se radi o kokainu, glasine nisu prestajale. Preko Instagram storija ovog benda, oglasila se grupa o navodnim optužbama na račun njihovog frontmena.
„Zaista smo šokirani onim što neki ljudi govore o Damjanu, da je konzumirao drogu. Mi smo zaista protiv droga i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo ništa da krijemo. Ovde smo da sviramo svoju muziku i jako smo sreći zbog naše pobede na Evroviziji, i zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju. Rokenrol neće umreti nikada. Volimo vas“, pisalo je na Instagramu.
https://nova.rs/zabava/showbiz/da-li-je-italijanski-pevac-smkrao-kokain-na-evroviziji/
Stigli su i zahtevi da se Italija diskvalifikuje