Da li je italijanski pevač šmrkao kokain na Evroviziji

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.720
Posle snimka na kojem se vidi kako se pevač grupe "Maneskin" Damijan David naginje nad stolom, podigla se prilična bura na društvenim mrežama.
Iako je pevač nakon pitanja novinara odmah demantovao tvrdnje da se radi o kokainu, glasine nisu prestajale. Preko Instagram storija ovog benda, oglasila se grupa o navodnim optužbama na račun njihovog frontmena.
„Zaista smo šokirani onim što neki ljudi govore o Damjanu, da je konzumirao drogu. Mi smo zaista protiv droga i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo ništa da krijemo. Ovde smo da sviramo svoju muziku i jako smo sreći zbog naše pobede na Evroviziji, i zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju. Rokenrol neće umreti nikada. Volimo vas“, pisalo je na Instagramu.
https://nova.rs/zabava/showbiz/da-li-je-italijanski-pevac-smkrao-kokain-na-evroviziji/

Stigli su i zahtevi da se Italija diskvalifikuje

Nije šmrkao kokain

EBU, organizator Evrovizije, oglasio se nakon što je društvene mreže, a zatim i medije, preplavio snimak na kojem Damiano David, frontmen benda Maneskin koji je odneo pobedu, navodno ušmrkava kokain sa stola Zelene sobe.
Italijan je na konferenciji za novinare rekao da nema ni govora o drogi i kokainu, već da je kupio staklo od čaše koju je razbio njegov gitarista.

https://www.novosti.rs/scena/poznat...imka-italijana-evo-sta-pronadjeno-stolu-video

Medjutim snimak je i dalje sporan i mnogi ne veruju da nije

Alooo ne bi to uradio u prenosu koliko god to omladini bilo ''cool''. Oni više glume neki fazon nego što su pijani ili drogirani.
Cool su, poslušala sam još njihovih pesama i sve mi je jasno.
Boli ih uvo, generalno.
Ali na Eurosongu su obratili pažnju na sebe i na navodni ljubavni trougao koji ne znam da li ste primetili.
Ma... Italijani i drama, drama i Neptun :zcepanje:
Idu zajedno kao sekira i med u svojim najboljim izdanjima.

Realno, šta i ako je šmrkao? Pobedio je.
Šmrkanje treba da bude neka druga kategorija, i njihovu pobedu ne treba dovoditi u pitanje.
.
Ма само коментаришем медијску дебилану у којој живимо, типа:

E2FKcUxXoAE4CLH

Наравно да су победили и то не може да се оспори изузев ако си у Србији...
.

Mnogi misle da je šmrkao jer uopšte ne izgleda da skuplja razbijenu čašu i plus bubnjar dok gleda ima pogled kao da je video nešto drugo od skupljanja čaše. Iskreno uopšte nije važno da li je šmrko ili ne i da je šmrkao nije moglo da utiče na ishod.
Who cares?

Posle snimka na kojem se vidi kako se pevač grupe "Maneskin" Damijan David naginje nad stolom, podigla se prilična bura na društvenim mrežama.
Iako je pevač nakon pitanja novinara odmah demantovao tvrdnje da se radi o kokainu, glasine nisu prestajale. Preko Instagram storija ovog benda, oglasila se grupa o navodnim optužbama na račun njihovog frontmena.
„Zaista smo šokirani onim što neki ljudi govore o Damjanu, da je konzumirao drogu. Mi smo zaista protiv droga i nikada nismo koristili kokain. Spremni smo da se testiramo, jer nemamo ništa da krijemo. Ovde smo da sviramo svoju muziku i jako smo sreći zbog naše pobede na Evroviziji, i zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju. Rokenrol neće umreti nikada. Volimo vas“, pisalo je na Instagramu.
https://nova.rs/zabava/showbiz/da-li-je-italijanski-pevac-smkrao-kokain-na-evroviziji/

Stigli su i zahtevi da se Italija diskvalifikuje
nije bio kokain,smrkao je heroin ili neku drugu drogu.pogledaj kako ga ovaj pored njega gurnuo nogom

Back