Da li je Isus bio vanzemaljac?

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Neki smatraju da jeste.....
Sta ako Halejeva kometa NIJE BILA KOMETA, vec kosmicki brod?
Kako je Isus vaskrsnuo? To nikada smrtni ljudi nisu mogli...
Kakve sile su tu umesale prste?
Kako je uspeo jedan covek, ako nije bio vanzemaljac, da iz osnove promeni svet?

Neki smatraju da jeste.....
Sta ako Halejeva kometa NIJE BILA KOMETA, vec kosmicki brod?
Kako je Isus vaskrsnuo? To nikada smrtni ljudi nisu mogli...
Kakve sile su tu umesale prste?
Kako je uspeo jedan covek, ako nije bio vanzemaljac, da iz osnove promeni svet?

Nije, u najboljem slucaju je postojao uopste.
Bila je kometa kao sto je i danas.
Nije uopste. Nisu, a mozda ce u buducnosti uz napredak medicine. (odnosno vec mnogi jesu, iz tzv klinicke smrti)
Nejasno.
Nije on promenio, vec ljudi posle njega, koji su ga shvatili ozbiljno, a i uvideli sansu da vladaju masama i masno se obogate.

Nije, u najboljem slucaju je postojao uopste.
Bila je kometa kao sto je i danas.
Nije uopste. Nisu, a mozda ce u buducnosti uz napredak medicine. (odnosno vec mnogi jesu, iz tzv klinicke smrti)
Nejasno.
Nije on promenio, vec ljudi posle njega, koji su ga shvatili ozbiljno, a i uvideli sansu da vladaju masama i masno se obogate.
Ovo je malo smuseno, moze li malo jasnije da bi mogli da diskutujemo.

Pa o cemu? Mislim o kometi i o vanzemaljcu nemamo sta :D Za takve diskusije moraju da se pomenu i desetine hiljada drugih teorija o nicemu i koje ne vode nigde. Eventualno, kako ce ljudi u buducnosti ustajati iz mrtvih. To je nekako iole realno, mada, i to je vec dobrim delom ostvarivo.
U pocetku odbijas neke teorije koje zastupaju ozbiljni naucnici u svetu.
Nije Isus bio prvi vanzemaljac koji je posetio Zemlju.
I vecina faraona su bili vanzemaljci.

U pocetku odbijas neke teorije koje zastupaju ozbiljni naucnici u svetu.
Nije Isus bio prvi vanzemaljac koji je posetio Zemlju.
I vecina faraona su bili vanzemaljci.

Koji to ozbiljni naucnici? Deki Lucic Sirijus i oni otpaci masona sto se okupljaju kao druga loza pored rvls :D

Nije niko nikada posetio zemlju, ne namerava ni da se javi za sada. Reci da jeste, jednako je mojoj tvrdnji da pored sebe imam milion dolara u kesu, dakle, za tebe, potpuno neproverljivo, a nije nerealno, ali da li bih pisao sa tobom da imam te pare pored sebe. Tako to zvuci.

Sve sto imamo su pusti snovi dokonih pisaca naucne fantastike b kategorije. Da ameri nisu snimili filmove o vanzemaljcima, ne bi ni znali sta vanzemaljci uopste znaci. Jedno je padanje kamenja i materija, a drugo je dolazak inteligentnih bica... Pravi razliku.

Uf, imas toliko NEOBORIVIH dokaza......O poseti vanzemaljaca u proslosti, daljoj i blizoj....Ne mogu sve da ih redjam, mnogo je.
alienhair.jpg

Ne znam da li si citao Eriha fon Denikena?

Iako ga danas odbija i religija i nauka kao ozbiljnog sagovornika (jer je napao na obe) i ismevaju se sa njim, meni je on otvorio oci.
Dao mi je one podatke koji su nedostajali da izgradim sopstveno misljenje o tim stvarima.

Ima i po Dereticevoj istoriji neoborivih dokaza...

Neozbiljan si sa tim 'neoborivo' . Ako je ista oborivo, to je da svi ti dokazi su i te kako oborivi.
Vidis, danas nauka, sa svim proracunima, kompjuterima, mehanizacijom, mocnim dizalicama i rezacima kamena i mnostvom ljudi NE MOZE DA NAPRAVI PITAMIDU kao recimo sto je Keopsova...A oni nepismeni beduini (ljudi je tada u celom svetu bilo samo 12 milona!) iz pustinje su to mogli....Nije ti to malo sumnjivo?

Vidis, danas nauka, sa svim proracunima, kompjuterima, mehanizacijom, mocnim dizalicama i rezacima kamena i mnostvom ljudi NE MOZE DA NAPRAVI PITAMIDU kao recimo sto je Keopsova...A oni nepismeni beduini (ljudi je tada u celom svetu bilo samo 12 milona!) iz pustinje su to mogli....Nije ti to malo sumnjivo?
generaln sad moze da se napravi piramida ali postoji mnogo problema koji bi morali da se rese..

medjutim treba pogledati ovaj klip o Coral Castle-u

vrlo je zanimljiv jer se radi o objektu koji se i sad moze posetiti a napravljen je u skorijoj proslosti.

generaln sad moze da se napravi piramida ali postoji mnogo problema koji bi morali da se rese..

medjutim treba pogledati ovaj klip o Coral Castle-u

vrlo je zanimljiv jer se radi o objektu koji se i sad moze posetiti a napravljen je u skorijoj proslosti.

Vuci MILIONE kamenih blokova, od 12 tona svaki, 2000 km kroz uzarenu pustinju i danas bi bio tesko resiv problem... I ZASTO ih vuci toliko? Samo zbog HIRA jednog coveka? Tesko svarljivo...
A i nacin kako su ti blokovi vadjeni iz planine i danas zbunjuje gradjevinare i naucnike.

Ajmo ovako, ti Egipcani, ni u ludilu ne bimogli da naprave tv toranj u Tokiju, otporan na zemljotres, ili da naprave grad poput Dubaija u sred pustinje... Budmo realni.

Kada bi bio prioritet kopija Keopsa, napravili bi sigurno. Poenta je zasto to ciniti? Ljudi u afektu odusevljeni nekim istorijskim gradjevinama, a posebno arheolozi, od koje sam neke kratko poznavao, vrlo lako vole da daju ocenu cuda i neponovljivosti necemu. Kad pogledas kako je Akropolis gradjen rekao bi, covece, ovi su genijalci, ali cinjenica je, da su imali inteligantne ljude, ali da nisu imali potrebu, odnosno znanje da zabeleze sve sto su znali. Zato mi danas ne znamo svasta i o mnogo cemu nagadjamo.

Back