- Poruka
- 70.066
P ti se druzis sa izuzecima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
су статистичка грешка, врста у изумирању......барем ако говоримо о девојкама које су прешле 20-у и све што су старије све мање спадају у категорију "cool devojke" и попримају карактеристике "набуџених" премда не морају на прву да изгледају такоcool devojke
Manjina su ali su isto i stvar kruga ljudi. Ako si okruzen onima koji/e pricaju tako: auto, musko da je musko, promeni drustvo. Isto i sa ortacima. Ako ti je ortak takav: kola bwate, auto, vidi onu ribu bwate ferari - oko takvog lika ce i biti takve zene i s njim ces i upoznavati takve zene.Па те тако описане
су статистичка грешка, врста у изумирању......барем ако говоримо о девојкама које су прешле 20-у и све што су старије све мање спадају у категорију "cool devojke" и попримају карактеристике "набуџених" премда не морају на прву да изгледају тако
Manjina su ali su isto i stvar kruga ljudi. Ako si okruzen onima koji/e pricaju tako: auto, musko da je musko, promeni drustvo. Isto i sa ortacima. Ako ti je ortak takav: kola bwate, auto, vidi onu ribu bwate ferari - oko takvog lika ce i biti takve zene i s njim ces i upoznavati takve zene.
Drugo je i postavljanje. Ako ti trazis da joj platis pitje ti odbijes. Neke zene to kazu da bi te testirale, da vide jesi li povodljiv i zapravo im se dopadne sto si odbio. Jer imas integritet.
A ta koja ocekuje placanja pica, takodje i ocekuje taksiranja, placanja, finansiranja i td. I tako ih sortiras i da, ima i ovih, samo se teze zapaze.
Нисмо се ми разумели. Не мислим ја да ће ауто сам по себи нешто да ми донесе нити идем ка томе јер те жене које си описао изнад опет спадају у мањину, а то су ултра-спонзоруше иако скоро све жене имају образац понашања спонзоруша али ово што си ти описао је неки ниво далеко изнад нормале. Ја само знам да ауто да може да буде велики плус баш као што је велики минус кад га немаш. Чак и ако занемаримо практичност поседовања аутомобила која је неоспорива, аутомобил је статусни симбол и жене неће да уложе себе у мушкарца који није у стању да поседује аутомобил, а аутомобил је неки први сигнал који уочавају након што уоче тебе и ако је тај сигнал блед или не ради - џаба све. Просто неће. Већина неће. Осим тих cool девојака које су ретке као отприлике петица на лотоу, а ионако мислим да нећу никад да се женим па остављам ту cool девојку неком са другачијом визијомI ne brate, na temu da odgovorim, zene ne padaju lako na auto, cak i one kojima je to kriterijum. Lako padaju da je taksiras okolo, to da, i placas pica njoj i njenim drugaricama. Toga sam se nagledao.
Da li ces inicijalno nekoj seljancici privuci paznju autom, pa hoces... Ali ces isto tako uci u tu petlju s njom, gde te nikad nece istinski gledati kao na muskarca, vec kroz prizmu stereotipnog muskarca-provajdera. I to je tip muskarca koji nayebe uvek sa zenama. To je onaj tip: brate ne razumem, dao sam joj sve, rintam ko konjina, sve ima sto pozeli a ona ode.
A i da ostane, bice to jedan tuzan tuzan osecaj.
Jel tebi frka da se zenis?Па теже се запазе јер су минорна мањина. Друштво се поделило тако да девојке које иоле спадају у лепе већински имају образац понашања тих "набуџених", а већина оних које нису лепе исто следи тај образац без обзира што им слабије иде и тек на крају ту негде у "ћошку" имаш те девојке које си описао као cool, а које полако нестају са позорнице као што нестају они момци који су фини и ненаметљиви јер су и те девојке исто такве. Наметљиви опстају, ненаметљиви нестају у тишини тамо негде на маргини друштва и то гледам већ 15 година активно. Ја не бих да нестанем у тишини мада сам ухватио добар залет и сад гледам како да се зауставим, а свако ко је у потрази за тим cool девојкама нека му је са срећом, требаће му.
Нисмо се ми разумели. Не мислим ја да ће ауто сам по себи нешто да ми донесе нити идем ка томе јер те жене које си описао изнад опет спадају у мањину, а то су ултра-спонзоруше иако скоро све жене имају образац понашања спонзоруша али ово што си ти описао је неки ниво далеко изнад нормале. Ја само знам да ауто да може да буде велики плус баш као што је велики минус кад га немаш. Чак и ако занемаримо практичност поседовања аутомобила која је неоспорива, аутомобил је статусни симбол и жене неће да уложе себе у мушкарца који није у стању да поседује аутомобил, а аутомобил је неки први сигнал који уочавају након што уоче тебе и ако је тај сигнал блед или не ради - џаба све. Просто неће. Већина неће. Осим тих cool девојака које су ретке као отприлике петица на лотоу, а ионако мислим да нећу никад да се женим па остављам ту cool девојку неком са другачијом визијом
Да знаш да ме је фрка. Из више разлога. Тако да сасвим сигурно нећу никад да се женим. Остављам можда 1% шанси том сценарију, не вишеJel tebi frka da se zenis?
Legitimno i nemoj nikad da ti neka kaze: ti se plasis.Да знаш да ме је фрка. Из више разлога. Тако да сасвим сигурно нећу никад да се женим. Остављам можда 1% шанси том сценарију, не више
Па рећи ћу јој да је у праву. Прво се плашим себе јер се не видим у тој улози нити да ћу икад бити спреман ментално, а друго кад погледам какав је ниво швалерације и колико се удате и ожењени ударају са стране просто нити бих волео да дођем у ситуацију да ми нека набије рогове и да то пукне након што добијемо децу или још горе - да ми набија рогове а да не знам то, нити би волео да морам да глумим оца и мужа док се виђам са другим женама јер шансе за то су велике с обзиром да спадам у категорију "неиживљених" и тешко бих одолео неком искушењу јер заузети/заузете се данас изгледа боље котирају од самаца, тако да је најбоље за све да мене брак заобиђе у широком луку. Ако будем имао среће имаћу необавезне везе са женама с времена на време, путоваћу, читаћу књиге и од мене доста у овом животуLegitimno i nemoj nikad da ti neka kaze: ti se plasis.