Da li je dozvoljeno držanje kengura u Beogradu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Maršalov Prijatelj

Veoma poznat
Banovan
Poruka
10.509

Papkari i kopitari nisu dozvoljeni u centralnim beogradskim opštinama.
Nisam siguran za pernate životinje tj ako smeju kanarinci i papagaji onda smeju ćurke i kokoške

Takodje me zanima da li je napad kengura na čoveka krivično delo kao kad vas unakazi ker koji inače neće na vlasnika?
Koliko su kenguri privrženi porodici i da li su zahtevni?

Ja bih to držao kod mene u sobi a sigurno bi i spavali zajedno ko mnogi kučkari što praktikuju jer su ljubitalji životinja iako ne vole ni ostale vrste pasa i gade se mačaka a ne vole ni svoje komšije....

Da li je dozvoljeno da kengur ***** (šetnja kao blaži izraz) na javnim površinama (parkići za malu decu) pošto postoje kesice samo za kučkare u parkovima?
Ako je kengur miran, da li sme da sedne na prednje mesto u špancu i da ga četkam na zaprepašćenje ostalih saputnika i majkama sa bebama?

babykangaroo03.jpg

Hvala na odgovoru u zakonskim okvirima

to bi bila Egzoticna zivotinja verovatno i sigurno da en mozes da je drzis tek tako, tj ako i moze moras da je prijavis!

e ako znas bilo je kad su u zoo vrtu krali oone neke kengure (nije bas onaj klasican veliki, nego neki mali, ne zove se onda kengur, ima vise tih kengurolikih bica)
pa je kengurce izletelo iz kola nekako i poginulo od saobracaja valjda i panike
ne znam bre uzmi cincilu...
ili pitaj vuka bojovica

Papkari i kopitari nisu dozvoljeni u centralnim beogradskim opštinama.
Nisam siguran za pernate životinje tj ako smeju kanarinci i papagaji onda smeju ćurke i kokoške

Takodje me zanima da li je napad kengura na čoveka krivično delo kao kad vas unakazi ker koji inače neće na vlasnika?
Koliko su kenguri privrženi porodici i da li su zahtevni?

Ja bih to držao kod mene u sobi a sigurno bi i spavali zajedno ko mnogi kučkari što praktikuju jer su ljubitalji životinja iako ne vole ni ostale vrste pasa i gade se mačaka a ne vole ni svoje komšije....

Da li je dozvoljeno da kengur ***** (šetnja kao blaži izraz) na javnim površinama (parkići za malu decu) pošto postoje kesice samo za kučkare u parkovima?
Ako je kengur miran, da li sme da sedne na prednje mesto u špancu i da ga četkam na zaprepašćenje ostalih saputnika i majkama sa bebama?

babykangaroo03.jpg

Hvala na odgovoru u zakonskim okvirima
A,jel moze noj?I to je pernata zivotinjica:zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back