Da li je Crvena Zvezda promenila grb?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
378.302
Clip.jpg

Zvezda je do sada više puta menjala grb.O promeni grba se priča zadnjih desetak godina,
i sada ponovo kruže priče da ce se promeniti Zvezdin grb i umesto zvezde stave Karadjordjevu zvezdu

Cak je bilo glasanja putem aplikacije na mobilnim telefonima u Junu 2019 g.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=06&dd=11&nav_id=1553617

Da li Zvezda promenila svoj grb
ako nije
Da li ste za redizajniranje zvezdinog grba

Свака звезда представља по десет титула. Када Бог да да се дође до 40те титуле, биће и четврта звезда. Иначе промене грбова нису неуобичајене, али се увек гледало да се задржи основа, а то је црвена звезда петокрака и црвено-бела позадина. И промена грба није лака ствар нити је то баш тако једноставно, посебно што навијачи инсистурају на традиционалном грбу.

Mislim da bi bilo apsurdno da Crvena Zvezda ukloni sa grba crvenu zvezdu.
Redizajn nije ništa čudno u svetu fudbala ali sada drastične promene tog tipa bi bile ono najniže padanje na neke niske populističke strasti.

Crvena Zvezda i Partizan su klubovi koji su nastali 45', osnovani od strane tadašnjih institucija tadašnje države da bi propagirali tadašnju ideologiju i sad praviti neku alternativu od njih je meni smehotresno.

Mislim da bi bilo apsurdno da Crvena Zvezda ukloni sa grba crvenu zvezdu.
Redizajn nije ništa čudno u svetu fudbala ali sada drastične promene tog tipa bi bile ono najniže padanje na neke niske populističke strasti.

Crvena Zvezda i Partizan su klubovi koji su nastali 45', osnovani od strane tadašnjih institucija tadašnje države da bi propagirali tadašnju ideologiju i sad praviti neku alternativu od njih je meni smehotresno.
Zato Crvena Zvezda treba da postane Kokarda, a Partizan, Cetnik i da zavrsimo sa time :P

mislim da nisi procitala tekst.
ne radi se o promeni zvezde u centru grba u karadjordjevu zvezdu nego o ubacivanju trece zute zvezde na grb.
u pravu si ..nisam stavila sliku
za ove predloge su glasali navijaci crvene zvezde preko aplikacije

Clip.jpg

koliko sam citala po društvenim mrežama kolaju price i oko promene same zvezde.

Pogledajte prilog 1092647

Zvezda je do sada više puta menjala grb.O promeni grba se priča zadnjih desetak godina,
i sada ponovo kruže priče da ce se promeniti Zvezdin grb i umesto zvezde stave Karadjordjevu zvezdu

Cak je bilo glasanja putem aplikacije na mobilnim telefonima u Junu 2019 g.
https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2019&mm=06&dd=11&nav_id=1553617

Da li Zvezda promenila svoj grb
ako nije
Da li ste za redizajniranje zvezdinog grba
nije promenila grb, grb je menjan samo 2 puta u istoriji uz još neke sitnije detalje na grbu od 1995

Back