Da li je Ceca znala za ubistva Arkana?

2789487_0403_ff.jpg

2789489_0401_ff.jpg

Ma jok, ona je, kao i sve mafijaške suproge, verovala da sav taj luksuzni život i moć potiču od Željkovim menadžerskih sposobnosti.

Inače, ovih dana jedan bivši policajac i novokomponovani gost raznih jutarnjih programa i YT kanala otvoreno priča da je Arkan ubijen jer je pregovarao sa Haškim tribunalom o svedočenju protiv Slobe, tako da je sva ona prethodna priča o Skoletu bila podvala.

Da li je ceca znala za bar tri ubistva ljudi koje ce pociniti arkan I grupa Dan dva pre samog ubistva?

Zanimljivo je da poveca grupa u debati smatra da ceca nije saucesnik arkana, cak I ako je tacno pitanje u naslovu.

referises temu sa naznakom o nekakvoj debati

da li bi objasnio o kakvoj se debati radi, ucesnicima iste, i da ponudis neki materijal, da i sami imamo uvid u taj materijal

Srpski moral . U debati su vecina I zene I muskarci stava da je ceca nevina I nije kriva ni za saucesnistvo , nego kao kucna pomocnica sto nije kriva za zlocine gazde.
Moj argument je , ako nista drugo znala je unapred neka ubistva , cak da nije direktno pipala novac rukama.

Srpska teza musko je tu da done se novac I odgovornost za cistocu novca je samo na muskarcu , dok je zena tu samo da trosi novac.

I ja sumnjam da je ziv. Ne znam zasto je sa njom i dalje ,kad mu je pokrala decu iz prvog braka, cak je i taj decko,njegov sin doziveo udes,kako je moguce da ga ni to ne zanima. Prvo sam mislila da je mrtav,onda sam se bas pokusala raspitati,to kad sam bila mlada,pise na internetu da je imao plasticne operacije i da zivi na Kipru.Onda je njegov drugi sin izjavio da je ziv i da ga tretira kao psa,i kao roba,mada cisto sumnjam.Svakako je deda sad vec,ima unuka tako da...Inace mi se cinilo da ne znaju sva njegova deca da je on ziv.Onda je bilo,da je ucenjen,kao Ceca ga drzi sa necim u saci ali takvog coveka,ne znam...On onda vidi ove poznate devojke u Srbiji to jest,na Balkanu.Nijedna ne moze da izjavi nista vezano za njega,bilo je kao,jedna zena sto je tvrdila da ju je silovao,pa se tu pobunio narod kao,sta prica ova,mislila sam,sirota zena.pa su je jako udarili u medijima onda,mislim na tu zenu.Mislim da ga nije dobro spominjati,inace budu neke posledice,vidite njegovu porodicu,samo oni se guraju u medije kao jedini sa kojima onda on hoce da ima veze.

Poslednja izmena:
Jeste,i ja tako mislim,onda on vidi sve ove poznate devojke,kad bi one znale da je Arkan ziv sta bi tek onda bilo.Da li ce se ikad otkriti da je ziv ne znam,ili da je bio,ali,onda on obezbedjuje Ceci njene koncerte,kao i slavu i dalju popularnost,ne zanima ga sto se Vojin,njegov sin slupao kolima,ne smeta mu sto mu je pokrala decu iz prvog braka,i sve ostalo sto je cinila.Pa nije valjda da je toliko voli.Ja sam 1990to godiste,ja ne znam kako je to bilo kad je on bio sa njom,i slicno,ali,to raditi i dalje,tako nekog podrzavati,pa ove sve nase poznate bi se bacile na njega.Zanima me jedino ima li on moc,dakle,da li je i dalje mocan ili je to stvarno istina sto njegov sin kaze,da je operisan i da ga Ceca predstavlja kao ujaka svog.

Back