I ja sumnjam da je ziv. Ne znam zasto je sa njom i dalje ,kad mu je pokrala decu iz prvog braka, cak je i taj decko,njegov sin doziveo udes,kako je moguce da ga ni to ne zanima. Prvo sam mislila da je mrtav,onda sam se bas pokusala raspitati,to kad sam bila mlada,pise na internetu da je imao plasticne operacije i da zivi na Kipru.Onda je njegov drugi sin izjavio da je ziv i da ga tretira kao psa,i kao roba,mada cisto sumnjam.Svakako je deda sad vec,ima unuka tako da...Inace mi se cinilo da ne znaju sva njegova deca da je on ziv.Onda je bilo,da je ucenjen,kao Ceca ga drzi sa necim u saci ali takvog coveka,ne znam...On onda vidi ove poznate devojke u Srbiji to jest,na Balkanu.Nijedna ne moze da izjavi nista vezano za njega,bilo je kao,jedna zena sto je tvrdila da ju je silovao,pa se tu pobunio narod kao,sta prica ova,mislila sam,sirota zena.pa su je jako udarili u medijima onda,mislim na tu zenu.Mislim da ga nije dobro spominjati,inace budu neke posledice,vidite njegovu porodicu,samo oni se guraju u medije kao jedini sa kojima onda on hoce da ima veze.