Da li izlazite nocu napolje i kako se cuvate od opasnosti na ulici?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
47.022
https://direktno.rs/vesti/hronika/540855/tuca-navijaci-konjarnik.html

"Sevale baklje i štangle, ljudi gaženi kolima: Masovna tuča navijača (VIDEO)​

U noći između četvrtka i petka u beogradskom naselju Konjarnik u Ulici Mis Irbijeve došlo je do masovne tuče navijača, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci vandalizma huligana.

Kako se može videti na snimku sa stranice "Moj Beograd" korišćene su baklje i štangle."

Kako znate uopste kad ne treba ici napolje,sta ako trebate do prodavnice ili Urgentnog,vracate se sa posla ili idete na isti,idete po nekog na BAS ili aerodrom, kako to uopste funkcionise?

Šta je preventiva da se ovo zaobidje?

Kad su tuce navijaca, tu tebe kao nenavijaca nista ne tangira...oni znaju ko koga hoce da bije i potpuno si bezbedan, ne znam za zene, ali musko od 2m , je potpuno bezbedno....nema tu kinjenja i prozivanja....

Ali kad su lozaje naduvane, , vec dobile batine negde ili resio da nosi utoku subotom uvece, e onda nije zdravo biti na putanji...
To pricam za obicne ljude, ne za 2m opasnog igraca, tu ce da radi respekt, jer nema provokacija a jasno postoji opasna komponenta..

Naravno ne prolazis izmedju dve vatre, npr ja sam prolazio pored autokomande usred makljaze, i to masovne, 600 na 800 i samo malo rasiris krug zaobilazenja, i nema tu incidenata, njih 100 oko tebe privremeno , ne ides kroz njih nego gledas svoja posla i nista...
Ne znam za zene...
Iskreno , moj veci strah su 5 dzukaca na istom prostoru....kasno nocu , to zvuci na javljanje cija je cija teritorija, i onda retko da ce na tome da se zavrsi...

rambo2.jpg

Ovako izlazimo..

https://direktno.rs/vesti/hronika/540855/tuca-navijaci-konjarnik.html

"Sevale baklje i štangle, ljudi gaženi kolima: Masovna tuča navijača (VIDEO)​

U noći između četvrtka i petka u beogradskom naselju Konjarnik u Ulici Mis Irbijeve došlo je do masovne tuče navijača, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci vandalizma huligana.

Kako se može videti na snimku sa stranice "Moj Beograd" korišćene su baklje i štangle."

Kako znate uopste kad ne treba ici napolje,sta ako trebate do prodavnice ili Urgentnog,vracate se sa posla ili idete na isti,idete po nekog na BAS ili aerodrom, kako to uopste funkcionise?

Šta je preventiva da se ovo zaobidje?

pa ovo je svakodnevica, kad iskuljaju navijaci sa utakmice mora neko sibanje da padne

kao i uvek, izbegavati kretanje po huliganskim putanjama dok se glave ne olade.

Back