- Poruka
- 388.205
Da li investirate višak novca ako ga imate u nešto i da li vam se isplatilo
I vaš predloga u šta bi vredelo investirati višak novca ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li investirate višak novca ako ga imate u nešto i da li vam se isplatilo
pošto svežanj foruma ovih dana? al da budu organski, neprskani........ купим свој форум ...
Registruješ domen, kupiš hosting paket, skineš phpBB forumski softver, prebaciš fajlove na server i to ti je to. Sve bi te koštalo oko 20-30 evra..... купим свој форум ...
da, u pivoDa li investirate višak novca?
Pitaće te starost gdje ti je bila mladostinvestiram u dobar provod i putovanja![]()
Investiram u dionice.Nekretnine sam izdavao dugo i rasprodao skoro sve, ne zelim vise nikakvih obaveza.Da li investirate višak novca ako ga imate u nešto i da li vam se isplatilo
uspomene na lepa mesta koje sam obisao.Pitaće te starost gdje ti je bila mladost![]()
Slažem se!uspomene na lepa mesta koje sam obisao.
nema vece dobiti od te.
investirati u sebe je uvek dobra investicija , posebno ako je na kraju isplativainvestiram u dobar provod i putovanja![]()
То је најгора инвестиција. Типично титоистички комуњарски, али не и кинески, јер Кинези су формално комунисти, јер користе предности комунистичке партије, где не мораш да се цимаш са опозицијом и другим политичким системима, али зато су економски већи капиталисти од Европљана. Код Кинеза је све дигитализовано, кеш не можеш да видиш ни на пијаци, постоје и такси возила са аутопилотом ... и наравно да постоји берза и наравно да Кинези активно учествују и да купују и продају кинеске акције и обвезнице.Višak novca ako imam onda : kupujem zlato ili zemljišta . Najbolja investicija i nikada ne propada .
Nisi svjestan uopće svojega komentara. TemerutnjakТреба улагати новац у обвезнице, акције, фондове....
То је најгора инвестиција. Типично титоистички комуњарски, али не и кинески, јер Кинези су формално комунисти, јер користе предности комунистичке партије, где не мораш да се цимаш са опозицијом и другим политичким системима, али зато су економски већи капиталисти од Европљана. Код Кинеза је све дигитализовано, кеш не можеш да видиш ни на пијаци, постоје и такси возила са аутопилотом ... и наравно да постоји берза и наравно да Кинези активно учествују и да купују и продају кинеске акције и обвезнице.
Нису то југословенске комуњаре које су укинуле берзу и приватну иницијативу.
И Хрвати су Балканци.Nisi svjestan uopće svojega komentara. Temerutnjak
NaravnoИ Хрвати су Балканци.![]()
![]()
Samo to nema veze uopće sa temomИ Хрвати су Балканци.![]()
![]()
Registruješ domen, kupiš hosting paket, skineš phpBB forumski softver, prebaciš fajlove na server i to ti je to. Sve bi te koštalo oko 20-30 evra.