siju i miju
Poznat
- Poruka
- 8.157
a koji je broj veća ?ako si ovo ti na avataru, deluje da bi ti bolje pasovala za jedan broj veća glava

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koji je broj veća ?ako si ovo ti na avataru, deluje da bi ti bolje pasovala za jedan broj veća glava
imaš jedno 55cm rekao bih?
Ja se nešto ne sećam da je Arkan imao veliku glavuDa li ste znali da su Arkana zbog obima glave u mladosti zvali VODENI BALON, onda se poceo baviti teretanom (u zatvoru) i tako brzo razvio telo da bi dobio nadimak HIBRID, tek kasnije je od navijaca zvezde dobio nadimk Arkan.
a koji je broj veća ?![]()
Evo imam 60cm ali to je zbog guste kose, računam da je 57-58cm.Ali uopšte ne izgledam tako da imam veliku glavu.
Po meni inteligencija i pamet nisu isto i da to nema veze sa oblikom glava.
174 visoka,izmerila glavu,57 pa i nemam malu glavu,samo nemam kockasto ni okruglo lice pa možda zato deluje da je manjaizmeri svoj obim glave u predelu izviše obrva plus reci koliko si visoka
koliko si visoka?
ako je neko krupan pa menja oblik glave ima veću masu pa ne vidiš jasno da li je lice četvrtasto ili okruglo .
kako neko može da menja oblik glave ? pa nije nam glava od plastelina.Sad hoću ovalno lice,sad kockasto,posle okruglo![]()
Jel me zajbavate ili stvarno merite glave? o.O
@Siju i Miju
Odlicno izgledas, sta te briga xD You're sexy and you know it.
siju, to je ok za tu visinu, dok aero ima veliku glavu
Ova tema nema veze sa psihologijom, moderator da brise ovo.
Ja sam mislio da ce ova tema ici u pravcu velicine MOZGA a ovde vidim mere se i vazu GLAVE ko lubenice na pijaci.