Да ли имате пријатеља "од вртића"?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Имате ли пријатеља са којим се знате цео живот а и даље се дружите? Неко кога сте упознали још у вртићу или чак и раније?

Ја сам имао друга од вртића и раније чак. Но, нажалост, раздвојили смо се у трећој години средње.

Баш штета јер сам као мали увек имао много другара са којима бих остајао у контакту све до дубоких тинејџерских година.

Jednu prijateljicu sam krstila pa smo se "okumile", neke viđam povremeno, život nas je sve odveo na različite strane, što je i normalno.
Наравно, него, значи ли то ипак да пријатељства већином пуцају у адолесценцији? И да су најсигурнија пријатељства тек онда када се скроз изградимо?

Pa zavisi od mnogo faktora. Divno je imati bliske prijatelje i najboljeg ali ukoliko se vežeš samo za jednu osobu, jednu manju grupu postoji i "opasnost" da se ne "gradiš" više upoznavajući nove ljudi i šireći krug poznanika, a time i novih prijatelja.
Да, могу се сложити са тим. Али, такође, што више пријатеља и нових познаника веће су шансе и да будеш повређен/а

Ne, nemoj tako da razmišljaš. Bolje ići kroz život u društvu i ponekada osetiti tako nešto nego biti sam. Svaka povreda je lekcija. Ona od nas stvara ljude.
Budi hrabar.
Нећу да од себе правим жртву. Али много ме је људи повредило... Ја се искрено вежем за особе

Back