Shhhhh buranijo samo sam ga tebi pokazao, obecao si da nikome neces da pricas o tome.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahaha..ova ti je dOOOobra....(sa naglashenim O)...Steffan:Shhhhh buranijo samo sam ga tebi pokazao, obecao si da nikome neces da pricas o tome..![]()
Suzy:e..stvarno ste vas dvojica -opet- ustali na srednju nogu...........:wink:
Suzy:Bolje.....valjda ovaj lep dan....+ slavimo...a ja se uvek radujem kada docekujemo puno gostiju..jeste da padnem na nos od posla...ali i to prodje...a ti momenti se pamte...
E sad....drago mi je i sto moredatori...Milojko-Miki-Miki...i jos neki...(ne znam tacno ko)..brisu one -izbljuv- postove....pa mi nekako ceo dan lepsi....![]()
![]()
![]()
i od ponedeljka mi se vraca omiljena koleginica sa odmora i Nata...ovde...pa ce Boranija-Boki-Boki da vidi sta je udruzeni atak na Steffketov -ponos-......:wink: :wink:
Lozhach Ugljena:Sad ce moj kolega, ne brini Suzi, znam da jedva cekas da se pojavi, samo da smuva jednu cicu na pp!
Steffan:Samo vas dvoje lepo pricajte, necu ja da vam smetam..![]()
Lozhach Ugljena:Je8ote... kolega... pa zar ona misli da joj se nabacujem? hahahahahhahhahahaha palce mi se od smeha! Ne muvam pacenice po internetu!
Lozhach Ugljena:e to mi je cilj!