da li imaju pravo da ne izdaju svedocanstvo

gost 370773

Zainteresovan član
Poruka
279
Zdravo pre neki dan neko je nesto slomio nisu nasli krivca i sad treba da se plati 100 € pa su rekli da podelimo svako po 3,60€ posto niko nije dao nastavnica je nesto potpisala sa direktoricom da ako se ne skupi pare do petka necemo dobiti svedocanstva a sad moje pitanje je:da li ona ima pravo da nam ne daju svedocanstva zbog toga mislim da je to nezakonito i da napomenem iz crne gore sam HITNO bilo sta a niko nece da da pare ja bi dao ali oni nece. Imaju li pravo da nam ne daju svedocanstva

Не дја ни евро, немају право да не дају сведочанства, чак и да су утврдили ко је кривац, ни њему не могу да не дају сведочанство ако не плати, јер сведочанство нема везе с тим, за штету школа треба да га тужи, и не сме да условљава издавње сведочанства таквим стварима.

u pravu si ili je lagala da bi dali pare ili ce da dobiju kaznu :hahaha: :zcepanje: :hahaha: :zcepanje: :hahaha: :zper: :rotf: :lol: pa nek ide u p**** materinu :) :per: :hahaha:
videcemo kad budemo trebali dobijat svedocanstva :neutral:

А како да добију казну кад нису сви сломили столицу или шта већ беше? Тај накарадни колективизам, ви сте, ви ћете, ви платите, то ми је увек ишло на живце, изволи тражи кривца, мене боле дупе и за столицу и ко је сломио, а поготово ме заболе да платим за штету коју је неко други направио.

А како да добију казну кад нису сви сломили столицу или шта већ беше? Тај накарадни колективизам, ви сте, ви ћете, ви платите, то ми је увек ишло на живце, изволи тражи кривца, мене боле дупе и за столицу и ко је сломио, а поготово ме заболе да платим за штету коју је неко други направио.

mislio sam na to da ce skola dobiti kaznu od prosvetne inspekcije :rtfm: :lol: :lol:

Back