- Poruka
- 18.758
Ma jok,svi cekaju da im na vrata pokuca seks bomba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ispraznio se ja po seljancicama dosadno je vise, mora da ih vodis u usce i setas knezomSta tebe sprecava da u gradu prosipas svoj seksipil po njima?![]()
Malo malo, pa se naleti na neki oglas licne prirode gde muskarac trazi zenu, za vezu, brak, druzenje, seks, sta vec.
Nekako sticem utisak da je kod nas u Srbiji, vise solo muskaraca nego zena, sada da li je to tacno ili ne?
Ali da odemo malo preko bare, citam tamo na nekom drugom forumu, licni oglasi, opet 60-70% muskarci, vecina, ali ne ogromna vecina.
Ok, citam malo neko istrazivanje u Americi, i kaze da broj solo muskaraca je znatno veci kod starosne grupe 18-35 godina, gde je 80-90+% solo osoba muskog pola.
Medjutim, kada su u pitanju osobe od 35-45, broj solo zenskih osoba znacajno raste, cak moze se reci da je 80+% zenskog pola iz te starosne grupe samaca.
Kog 45+ godina ogromna vecina je zenskog pola.
===========================================
Da li je vise solo muskaraca nego zena i zasto i zasto se taj broj kod odredjenih starosnih grupa?
Ne, nije tačno. Tačno je da u dobu preko pet decenija ima više žena.Nekako sticem utisak da je kod nas u Srbiji, vise solo muskaraca nego zena, sada da li je to tacno ili ne?
Jesi se kasnije osecao prljavo i sretno istovremeno ili samo pregazeno?Da..to se i meni jednom desilo..jahala me sat,dva u mracnoj sobi..
Naravno samo taj put..
Pisao o njoj pre nekoliko meseci ..
Posle fajronta me je napila i odvela u svoju sobu...Mislim to je to,kad pozeli Kuracc naci ce ga.
Razmisljao sam da je nisam slucajno napunio..ali i izbegavao u sirokom luku.Jesi se kasnije osecao prljavo i sretno istovremeno ili samo pregazeno?
Cak i nakon iscasenja zdelicne kosti nisi posumnjao da je vreme da zbrises? xDRazmisljao sam da je nisam slucajno napunio..ali i izbegavao u sirokom luku.
Nisam se osecao sretno jer je to bilo tad i nenamenski vec pio sa drustvom,oni posli kuci ja ostao da zavrsim pice..pa jos jedno zajedno..sedanje u krilo i zna se..
Nije,samo joj se priebalo,a ja joj ucinio uslugu.Hahahah
Jadaan nero..iskoristila ga
Jel ti se nije nikada desilo da te startuje riba i odmah je kresnes..kakvo crno iscasenje?Cak i nakon iscasenja zdelicne kosti nisi posumnjao da je vreme da zbrises? xD
Iscasenje od sedanja 90 kila u krilo.Nije,samo joj se priebalo,a ja joj ucinio uslugu.
- - - - - - - - - -
Jel ti se nije nikada desilo da te startuje riba i odmah je kresnes..kakvo crno iscasenje?![]()
Nije,samo joj se priebalo,a ja joj ucinio uslugu.
- - - - - - - - - -
Jel ti se nije nikada desilo da te startuje riba i odmah je kresnes..kakvo crno iscasenje?![]()
Da, ali mnoge ne žele Kežual seks, nego serioznu vezu.Jedna mi je rekla da zena nikada nije sama..i u pravu je.
Pre ce biti vise samih muskarca nego zena..
Koliko god da je ruzna uvek nadje nekog nedojebenog da je pojebe.![]()
Da, ali mnoge ne žele Kežual seks, nego serioznu vezu.
Zato imaju samo psa.
Znam da negdje u mojoj lijepoj ima jedno cilo selo solo muškaraca. Selo jajana.![]()