lily-sid
Domaćin
- Poruka
- 4.959
...i homosapiens kad je izgovarao prve reci....poceo sa psovkama...na cistom srpskom... :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
La Flaca:¡Hola amigos! Ja bih u Chile ili Argentinu, ali tek za godinu-dve. Moram da ustedim lovu i naucim bar malo spanski. Zanimalo bi me, ako neko zna, koliko je novca potrebno za mesec dana boravka u Chileu, kakve su mogucnosti za smestaj, itd. Unapred zahvalna![]()
Sale_NS:Pozdrav ljudi..Ima li neko da je skoro bio u J.Amerci a da je iz Srbije? I ako moze da napise neke informacije oko avionskih karata i samog boravka tamo...I ima li ljudi koji planiraju daputuju u Peru ? pozzz
Solo yo:Sajt je odlican, Cile je predivna zemlja
Nego, imas li ti neki posao za mene, dobro znam spanski :grin:
boris_de_chile:opgledaj moj post na temu cilea,upravo sam ostavio par podataka
Boban

velika je YU... 
Ima li sanse da "ozivim" ovaj razgovor
Ja sam u Limi vec neko vreme i do sada nisam naisla na "nase"velika je YU...
ajd' dizite ruke ako vas ima![]()
Velike su sanse da cu doci tamo u narednih godinu, dve, i ostati mozda isto toliko. Bilo bi lepo u tom slucaju "imati" nekog naseg u istom gradu, pa ako do tada ne promenis lokaciju bice mi drago da se nadjemo.

planiram uskoro da dodjem na duzi perjod...javite se da ima ko da me saceka tamo
planiram uskoro da dodjem na duze vreme..pa ako ima neko da me saceka

...i homosapiens kad je izgovarao prve reci....poceo sa psovkama...na cistom srpskom... :shock: