Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.020
hahah. mare ocje da se sakrije a dovla da javno ponizi protivnika. c c c.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma jebesh raspravu....... a ako nekoga zanimaju tracevi ite gluposti, bolje neka kupe svet ili skandal, umesto da posecuju forume......Dovla:Не видим онда сврху овог форума... начели смо неку тему и сад ћемо је завршити на неком private скупу далеко од очију осталих чланова које такође интересује ова тема... што се мене лично тиче мени је то најмањи проблем, али се намеће питање шта би било да се ми не познајемо лично? Како би се онда завршила ова расправа?
Clyde_the_Glide:u, redu je brate, mnogo ti hvala........
Clyde_the_Glide:E cisto da otvorim jednu temu bas je vezana za tinejdzerske dileme.........
Da li ima smisla zvati devojku ako ti 2-3 puta kaze da nema vremena ili kaze neki drugi razlog da ne moze da se vidi sa tobom?
Dakle upoznali ste se zgotivili i razmenili brojeve pre toga i pokazala jeneko interesovanje.
I jos jedna stvar, da li po vama ima smisla juriti neku ribu po njenoj skoli ili faxu, ako znas gde ide u skolu, a nisi joj uzo broj telefona?
a od chega majke ti..?MadonnaGirl:zawisi
Ma dečko zna najbolje al mu mi trebamo da mu to kažemo...Banshee:a tema me podseca na acual mi nije jasno da postavis temu i da ti se onda ni jedan jedini odgovor ne svidja i da niko nije upravu....