Da li ima neko iz Belgije...

Pa znas sta,u startu onako bez razmisljanja bih rekla tamo,jer mi je tamo sestra i dva klinca koje volim najvise na svetu a onda s druge strane ako bih tamo stvorila sve uslove za normalan samostalan zivot kao i ovde pristala bih ali ako to ne bih uspela onda bi naravno ostala u nasoj lepoj zemlji srbiji:)...otkud ti tamo?

cupavica:
Pa znas sta,u startu onako bez razmisljanja bih rekla tamo,jer mi je tamo sestra i dva klinca koje volim najvise na svetu a onda s druge strane ako bih tamo stvorila sve uslove za normalan samostalan zivot kao i ovde pristala bih ali ako to ne bih uspela onda bi naravno ostala u nasoj lepoj zemlji srbiji:)...otkud ti tamo?

pa lepo je u srbiji , i ja volim tamo , ali sta covek da radi kad nikad nema para .
Pa meni su davne 1972 dosli baba i deda ovamo i caletovi i kevini , iako se nisu poznavali , ja sam odrastao ovde , mada je keva trudna isla da se porodi u kragujevac , nas patriotizam .
Zavrsio sam osnovnu i srednju u kragujevcu , studirao u americi , i vratio se ovde da radim .

E pa moja prica je drugacija:)ja sam na Kosovu zivela i zavrsila srednju,diplomirala u Beogradu i bila primljena u Antwerpenu na specijalizaciji al sam se vratila iz nekih licnih razloga i ostalo je na tome da ako se kad odlucim mogu da se vratim...sad zivim i radim u Bgd...:) obicno se retko ko vrati iz Amerike,svi moji prijatelji koji su otisli ostali su tamo cak sa idejom da i mene ubede da odem ali ja nesto bas i ne volim Ameriku...ipak su mi Balkan i Evropa blizi:)....

Back