Da li iko zna za sta mi to zivimo ?

• Začetnik teme Začetnik teme bangg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Balasevic misli a i ja se slazem sa njim ......#Uplaši me sjaj milion sveća kad se nebom popali.
Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali?
Zašto se sve to dešava, dal' čovek ista rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama?#
covek nista neresava sve sto se desava desi se zbog ravnoteze.....
neko to odozgora vidi sve.....

Naravno da je tema pre za filozofiju ali je neko prebaci ovde :)
Mislite da se mi mnogo razlikujemo od Seana Miley-a-decka iz videa
koji sam postavio.Ja mislim da ne,i mi ispoljavamo sebe samo kroz ono
sto zovemo normalnim za nas a da ni sami nismo svesni sta je to normalno...

Istina je iz moje perspektive da je sve to Show nas licni,mozda ga nismo svesni
zivimo zivot i slabo se pitamo,pronalazimo volju za neke budalaste stvari i time
joj se posvecujemo zavaravajuci sebe za neka visa pitanja koja sklanjamo u stranu,
ostaju neodgovorena...

Sta mi to radimo?Zasto se zavaravamo tako?Cekajuci godoa...Na posletku cas ce doci
gde svi mi putujemo na isto mesto i sta je posle svega bitno,sta smo cinili i kako smo
gledali na stvari oko nas,da li je to bitno,da li je bitno nase iskustvo steceno,kada je skoro
sve oko nas laz uvijena u lepe omote,zivimo ceo svoj zivot u nekoj lazi i njoj se podredjujemo...

Zavaravajuci tako sebe dokle smo stigli i kuda to mi idemo,iz lazi u laz da bi show trajao i dalje
Show se mora nastaviti jer druge nam nema,nema alternative ,ili mozda ima ali je ona precica
koju skoro niko ne zeli,lepse je biti u lazi i zvati je svojom istinom...

Zivimo za laz koju zovemo istinom,pravdamo se njome da nas ona vodi i pronalazimo volju u
njoj,da guramo dalje i dalje do svog konacnog odredista,istog za sve,to je istina jedina...

Balasevic misli a i ja se slazem sa njim ......#Uplaši me sjaj milion sveća kad se nebom popali.
Gde je tome kraj? Za kog su tako dubok zdenac kopali?
Zašto se sve to dešava, dal' čovek ista rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama?#
covek nista neresava sve sto se desava desi se zbog ravnoteze.....
neko to odozgora vidi sve.....

Kraj se nazire ali mi ne mislimo o njemu toliko,dok ne kucne cas za to,onda se zapitamo
ali obicno bude vec kasno...
Zdenac je iskopan i sta sada da radimo,osim da se zavaravamo...
Covek nista ne resava,za zvezde smo toliko mali da njihovu ravnotezu ne remetimo,mozda
mi mislimo da smo toliko bitni,ali istorija je dokazala bezbroj puta da nismo...

Da, neko odozgore vidi to sve ali ne onaj o kome ti mislis,jer on je izmisljotina nasa licna
Nas posmatra bog sa malim b a ne velikim i mi jesmo neka vrsta eksperimenta...
Zivot je kad si ziv,zivot je za to kriv...

Poslednja izmena:
Tebra lik očajno peva. Gde njega nađe?

Nije stvar tebra samo u pevanju,to je subjektivno.Stvar je u njegovoj individualnosti i u
tome da se on ne razlikuje mnogo od nas koji sebe nazivamo normalnima,jer sve je to
isti show koji mi zivimo...Njegova individualnost plus fredijeve reci iz pesme su povezane
veoma lepo,sve to govori o nasem zivotu kao showu koji traje a da nismo ni svesni toga,
zivotu koji zivimo zadajuci sebi neke probleme koje resavamo a da se uistinu ne pitamo
zasto to radimo.Stalno pokusavamo naci nekakav smisao u besmislu i on nas vodi,dakle
to zasta zivimo lepo opisuju reci fredijeve pesme plus deckova individualnost.Istina je da
smo izgubljeni u ovome svetu dok sami sebi ne damo neki smisao...

ti si decko zacementiran sa kalendarom ja tamo ne pisem vec tri godine...
i sad bas necu da se maknem sa teme ... zivim da bi stavio katanac na tvoj visi smisao gluposti...

bolje procitaj knjigu koju sam ti preporucio i namerno izostavio ko je pisac "shapke"

Ma tebra samo sam pogledao tvoj profil i video da ti je 99% postova tamo...
Mozda je to tebi glupost a drugima mozda i nije...
Radi se o osecaju koji nas obuzme da je sve besmisleno ali mi imak idemo
dalje kao muve bez glave,jer sebe zavaravamo da tako treba...

Back