Gledala sam ga kod Ivana Ivanovića u emisiji. Pre toga sam i ja bila ljuta na njega,
a onda sam shvatila da ja nisam preživela to što je on preživeo i da nemam pravo
da sudim. Moj grad nije bio pod opsadom. Ali, kada su padale bombe na Beograd
i ja sam bila ljuta na one koji to rade. Boga pitaj šta sam tada izgovarala, ali niko
to u novinama nije objavljivao. I sada ne bih nikada trebala da odem u neku od
zemalja koje su u nato savezu?
Sve te gluposti samo treba zaboraviti..
Znas u cemu je problem? U zapadnoj propagandi koja izjeda Srbe. Ne smiju se slusati "logike" sa zapada.
1. Kad kazes opsada..... Srpsko Sarajevo nije bilo pod opsadom. Ali kad se uzme taj izraz, ispada kao da su Srbi od nekud dosli 1992 pa napravili opsadu. Srbi tamo zive vekovima oko Sarajeva u vecini, nisu od nikud dosli, ali su zatvorili da muslimanski koljaci ne prelaze preko njihovog teritorija.
Puno puta ces cuti rvate: "Srbi nas napali", "Srbi su dosli.....".... Oni ne priznaju dasu oni napali SFRJ pa Krajinu, oni ne priznaju da su Srbi tamo 700 godina bar, da nisu dosli iz Kragujevca 1991 i naselili te prostore. Srbi su njima i nakon 700 godina na svojoj njivi i u svojoj kuci strani faktor, strano telo. To je nacizam.
2. Sarajevo nije muslimanski grad (1992) pa da se kaze da je to od Merlina, njegov grad granatiran. To je i srpski grad, od 150 000 Srba. I on je granatiran minobacacima od strane muslimana iako su Srbi bili jaci. Nemaju muslimani pravo na Sarajevo vise od Srba. To je poanta. Nije to samo Merlinov grad a tvoj Beograd, Sarajevo je i Srpski grad. Kako bi Nele Karajlic rekao "najveci srpski grad nakon Beograda".
3. Ne treba nista zaboraviti i to nisu gluposti, to je pogrom, genocid i holokaust nad Srbima. Kad zaboravis, onda ides ponovo ko jagnje na klanje. Ko ne nauci istorijsku lekciju. Osovina zla, trojni pakt (nekoc Nemacka, Japan, Italija) Rvati, Balije i Siptari, zive za to da Srbi nestanu. Oni su direktna pretnja srpskom narodu, oni moraju da nestanu ili da se svedu a takvu meru da Srbima nisu vise pretnja.
Vrlo crno, negativno, ali realno. Srbima se neda o tome razmisljati, pa je teritorija sve manja, a ubijenih sve vise kroz istoriju. Umesto da se pretnja unisti jednom za sva vremena, pa onda moze da razmisljamo o cveticima, pticicama i tako.....
4. Primetices kako onaj Saric koji radi za Vatikan, gostuje po Happy TV, zanimljivo kad i on prica o pomirenju Francuza i Nemaca, misleci na Srbe i Rvate, nikada ne precizira ko je tu "Nemac" a ko "Francuz"? To promakne i Milomiru Maricu da ga pita. Mi Srbi iz Krajine sve primetimo sto dolazi od rvata, nama niti jedan detalj ne moze promaknuti, ali Srbima iz Srbije moze. Zato treba slusati nas.