Da li idete na koncert Dina Merlina?

zalosno je sto dobar deo nacije uopste nema nacionalnu svest

procetnicki idolopoklonici su dosta doprineli tome , ruseci zasluge komunizma a ne postavljajuci stabilnu bazu

za neku drugu nacionalnu svest

plus ocito licemerstvo crkve odbija od istinskih moralnih vrednosti

nego smo sve nekako ni tamo ni ovamo ni ovakvi ni onakvi

ima veze sa svime i sa nastupanjem za reprezentaciju , i sa posecivanjem koncerta zlih ljudi

Vidim da se digla vrtutma da mu se zabrani nastup u Srbiji , čak se potpisuju peticija

Tradicionalisti iz BiH ga ne vole

Pa tako ide pitanje

Da li idete na koncert?

Ja sam u njemackoj bila na koncertu Merlina objavila dsm na fejsbuku i rodjak iz Canade me opasno izruzijo sto sam išla na taj koncert
Мерлин је један одличан текстописац, композитор и аутор. Волим да слушам његову музику и на њој сам одрастао

Али, не бих му лично давао паре у џеп. Ипак се осећам увређеним.

Једино да се баш, званично извини, а не да пориче оно што јесте рекао.

Kao dete sam ga zavolela kao izvođača, a među prvim pesmama koje sam čula su bile: "Pala magla" i "Laku noć , moja mala Barbiko...", i sve njegove pesme sam morala da čujem čim su se pojavile do dana današnjeg. Sve su mi se uvek dopadale, iako sam bila razočarana time da su neke, čak davne, plagijati.
Nisam osoba za koncerte, zato ne idem (osim kad bude gostovao BTS-tad ću da suzbijem strah od mase kako znam i umem! :D);
Pred Boga ćemo svi...
Ako je pričao, pričao je jer je mislio, nije neinteligentan i nepovezan čovek, ali neka je.
Ako se pokajao, neka je.
Ako nije, opet lepo.
Osoba koja je u stanju da piše takve stihove... prosto ne može biti do kraja loš čovek.
Retko koja, naročito skorija (nijedna) pesma mu se bavi promocijom zla, tako da... to je u mojim očima veliki plus.
Za mene je on umetnik, i njegovo stvaralaštvo je njegov najbolji advokat.
Šta je pričao za TV i novine i sl., naročito u neka vremena koja su na svima tada, pa i mnogim sledećim generacijama ostavila trajne traume i ožiljke, me ne zanima kad slušam njegove pesme.

Piše blic da nisu potvrdjene takve izjave a ni slične tome…… tako kaže blic
Dešavanja od pre 30 godina nisu bila toliko davno bila niti se to dešavalo u kamenom dobu da baš nigde ne postoji dokaz o takvim stvarima.
Dakle ako je izjavio nešto ostao je trag u štampi, snimak, bilo šta....arhive su funkcionisale i funkcionišu, do sada bi bilo sve na izvolte.
Dakle 99,9% su gluposti.
Slično kao za Nirvanu što su pisali da na omotu albuma "Nevermind" imaju istu "napomenu", iako pričamo o jednom od najprodavanijih albuma tada i među top 50 u istoriji prodatim u ~30 mil primeraka. Naravno da je bila glupost, ali svaki dizelaš se u to vreme držao tog "argumenta" u prepirkama :lol:

@tema

ne idem naravno jer me ne interesuje ta muzika, "not my cup of tea"...ne jer su se neki uzjogunili...opet

Inače, 3 koncerta su rasprodata a ide i četvrti...toliko o snazi peticije.
Doduše pošto su ovde teški populisti na vlasti a i druže se sa međedom Dodom ne bi me čudilo da ga stvarno zabrane, a i da "njemu" nabace novu temu za večernje obraćanje.

Poslednja izmena:
Ipak, napadi ne jenjavaju do dana današnjeg da se to desilo, i ne verujem da je puka mržnja jer je bio miljenk .
Novac je i za incognito ljude odradio da se snimci ili pisanje skinu i zauvek obrišu, a gde je Merlin, YU zvezdetina koja nije napustila srca EX YU slušalaca ni do danas.
Ne bi mu bilo u interesu da izgubi to. Dao bi... diskretno, brdo novca da danas, neko kao ja, o njemu i preko svega toga ima lepo mišljenje.
cele Yuge ii šire! Nema ko ga nije voleo. Glupo je meriti, ali čini mi se da je bio ranga jednog Bijelog Dugmeta kao solo izvođač sve vreme!
Baš zato i pre svega zato, do sada bi sve isplivalo. Da je bio neki nebitan klinac za vreme rata, pa da se kasnije pegla...ovo teško.
Isto Hrvati Bajagi pripisuju neko sranje...milion puta demantovano i bez ikakvog dokaza da je pevao neke pesme...ali eto, našlo se par hrvatskih degena patriota, izvukli "trač", nadigli dreku i gotovo....ti se posle peri i objašnjavaj.

Neka... neka je to samo jedan dobri, stari Dino Merlin. Već je i on star... i svojim pesmama je dao doprinos tome da se mnogi tražimo, da pronađemo nešto sebi bitno.
Dobar je!
Išla bih na koncert, zapravo... kad je uopšte???
Znam ljude koji ga vole, a kojima skoro ide rođendan, pa... možda nekom da kupim kartu na poklon? ;)

Upravo sada čitam neki stariji klixov članak, ali navodno preuzet s neke jameričke stranice, da lik ima punu vreću para od sto milijuna dolara.

:eek:

Brena, Bregović, Čolić imaju navodno tek petinu toga, za pokojnog Prolivera ne znam, vjerujem da je bio bogat, ali sto milijuna....

Pa šta taj lik radi, svaki drugi dan nastupa po elitnim noćnim klubovima u Dubaiju?

Nekako sam mislio za njega da je u rangu Gibonnija, Marije Šerifović, Željka Joksimovića, da mu para ne fali, ali on ima trezor kao stric Paje Patka, u kojem se kupa u parama.

Nekako sam uvijem mislio da su Brena i ostali ptoducenti oni koji kupe kajmak s vrha.

Lol, kod vas "gradjana sveta", nista nema veze ni sa cim.
Da gledam ko je gej, ko je varao ženu, imao ljubavnice, ko je kako politički opredeljen, ko je narkoman, ko je silovao one devojke koje dolaze na koncerte, ko je nekoga prevario i šta je ko rekao mislim da nikoga ne bih slušala.

Mislim ne slušam ni Cecu pa ni Merlina. Kriminalci su kriminalci bez obzira odakle dolaze a o Merlinu baš ništa ne znam niti me čovek zanima.

Back