Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li Hrvatska ima šta da ponudi velikim investitorima?
Više od 200 govornika, više od 500 investicijskih projekata - ove godine 28. i 29. oktobra u Zagrebu. Ne propustite priliku da upoznate najvažnije ljude iz svijeta biznisa u regionu.
Zaboraviste Srbiju,koliko vidim Srbija je samo tema u politici u ekonomiji slabo zastupljena.Mislim malo čitam predloge kako bi Srbiji bilo bolje jedino lični interes.
Privrede spoenutih zemalja direktno uticu na desavanja na globalnom nivou,a oscilacije u hrvatskoj ekonomiji ne uticu ni na nas sto se granicimo drzavnim linijama.Dakle,potpuno je besmisleno raspravljati o necemu za nas totalno nevaznom.Medjutim,kako svako od nas ima pravo otvoriti temu po svom nahodjenju,neka bude tema otvorena,tj.ti kao moderator pdf-a odlucujes o katancu.Po meni,ponavljam,tema je besmislena.
Zaboraviste Srbiju,koliko vidim Srbija je samo tema u politici u ekonomiji slabo zastupljena.Mislim malo čitam predloge kako bi Srbiji bilo bolje jedino lični interes.