Da li hoces da se udas za mene?

Nema teorije, pa ja se ne bih udala ni za ove oko mene što dobro poznajem, a ne za nekog strendzera totalnog. Kakav horor, zamisli tek činjenicu da ne znas ni koliko steni da li kompaktibilni u seksu, pa uzas. Nikako

Ti bi uvid u projektnu i konstrukcionu dokumentaciju, specifikaciju materijala, verifikaciju tehnologije izrade, rezultate međufaznih ispitivanja, gantogram izrade, prototipska i serijska ispitivanja, sertifikat o upotrebi i dozvolu za korišćenje :heart:

Kako smo samo romantični i spontani :zaljubljena:

Pitanje za zene: kako bi na vas uticalo da muskarac sa kojim niste u vezi postavi to pitanje? Sta mislite o takvom muskarcu? Da li je on za vas debil, ili neko ko ipak zasluzuje bar potajno divljenje jer je spreman da sa vama provede zivot bez oklevanja?

Nije debil, on je rekao šta želi. Može da joj svidi ili ne. U 99% slučajeva žena ne bi prihvatila brak. Svakako je za divljenje zbog hrabrosti da tako nešto predloži :)

Bas si slatka, osim sto ti je glup pristup muskarcima.

To moze da pali kod nekog klinca, pa si mu ti kao uciteljica, kod tate je malo deplasirano.

Tacnije, ti nista ne znas.:)

- - - - - - - - - -

Naravno, ako biras s kim ides u krevet,
ako ti je sve jedno i cekas da naleti nesto slucajno, nacekaces se.:)

Auuu tata, pa odakle tebi ideja da ja hoću tebi da "pristupim", precenio si se. A tvoja očekivanja u krevetu sigurno nisu velika ako mozes da kazes da seks ne moze biti los. Moze, svakom se desilo da je bio nekad razocaran. Jedino ako si svastojeb i seks svodis na turaj vadi, onda je nebitno stvarno i super svaki put.

Auuu tata, pa odakle tebi ideja da ja hoću tebi da "pristupim", precenio si se. A tvoja očekivanja u krevetu sigurno nisu velika ako mozes da kazes da seks ne moze biti los. Moze, svakom se desilo da je bio nekad razocaran. Jedino ako si svastojeb i seks svodis na turaj vadi, onda je nebitno stvarno i super svaki put.

Cim ti mozes da kazes nekome da ne zna, znaci ti kao znas i mozes da ga naucis. Naravno da ces da se razocaras kad se kreses zbog ocekivanja na drugom planu, ali ako to radis jer ti se radi sa tim sa kim si ne moze da bude los sex. Moze samo da ne bude poseban, ali los ne moze. Aj bre tetka otkaci se.

Cim ti mozes da kazes nekome da ne zna, znaci ti kao znas i mozes da ga naucis. Naravno da ces da se razocaras kad se kreses zbog ocekivanja na drugom planu, ali ako to radis jer ti se radi sa tim sa kim si ne moze da bude los sex. Moze samo da ne bude poseban, ali los ne moze. Aj bre tetka otkaci se.

Seks ne sme da bude loš! :rtfm:

Što bi rekao moj drug Bora: nema loših kolača, nego loših stomaka :super:

Svi mi iz Srbije smo nezvanično školovani da naše ženice moraju biti zadovoljene u seksu. Sad, neko nije pratio nastavu, neko je loš đak, ali škola nam je ista.

Ćale, kakvi su ti maniri, sve mi je jasno. A tek što nemaš očekivanja, znači mlako.

Back