Da li glumite nekad orgazam da ......

inspirion:
Shvatićete šta je јеbač kad naletite na nekog.
Vlaženje se ne može odglumiti.Još ako intenzivno grči....Na moru sam bio sa jednom i odmah iz prvog sam je vinuo u orbitu Zemlje.

WOW! Iz prve?! :shock:
Kako ti je samo uspelo?
Kakav yebac ljudi moji... :lol:

Orgazmi oba partnera su meni cilj sexa, pa ako ga je bar neko doziveo i moze da se prica bar o delimicnom ispunjenju ciljeva...ako nije bilo orgazma onda to za mene nikako ne moze da bude dobar sex.

S_K_V_O:
inspirion:
Shvatićete šta je јеbač kad naletite na nekog.
Vlaženje se ne može odglumiti.Još ako intenzivno grči....Na moru sam bio sa jednom i odmah iz prvog sam je vinuo u orbitu Zemlje.

WOW! Iz prve?! :shock:
Kako ti je samo uspelo?
Kakav yebac ljudi moji... :lol:

Orgazmi oba partnera su meni cilj sexa, pa ako ga je bar neko doziveo i moze da se prica bar o delimicnom ispunjenju ciljeva...ako nije bilo orgazma onda to za mene nikako ne moze da bude dobar sex.

Pa..vas dvoje da -uboste- ...tako da mi je ponestalo reci.... :wink: ..Za svakog muskarca koji zna sta je sex i ograzam....nepoznanica je -isfolirani orgazam-...jer ni vlaznost ni TI grcevi ne mogu se izsimulirati.... :?

S_K_V_O:
...pa ako ga je bar neko doziveo i moze da se prica bar o delimicnom ispunjenju ciljeva...
tako smo se jedna devojka i ja delimicno zaljubili, ja odlepio za njom, ona me isqlirala :(

Suzy:
..Za svakog muskarca koji zna sta je sex i ograzam....nepoznanica je -isfolirani orgazam-...jer ni vlaznost ni TI grcevi ne mogu se izsimulirati.... :?
svaka devojka ovlazi posle nekog vremena.....a te grceve u zivotu nisam osetio, kao ni bilo koji frajer/ko kaze drugacije laze :evil:
znaci slobodno vristite kao sto betty rece TO SRBI...
tip nece da provali :(

pa zato što je poštovani gosn Kegel usmeren na delatnu sferu interesovanja, na najvažniju možda praktičnu stranu znanja u životu - kako da ga stegnete i da povećate užitak oboma :P

Naravno, nista lakse...
mislim da muskarci nikad nece moci skontati da li zena glumi ili ne....a oni se ne mogu izvuci nikako!
Zato zivele zene!!! :D

Back