da li gledati tudj mobilni telefon

...jednom sam sluchajno, ostavila kuci mob na stolu...
...on kazze da je obilazio oko njega kao machka, dok ga na kraju nije uzeo i sve prelistao... (bila sam se prepala zziva...) - od poziva, do poruka, primljenih poziva i mms-ova... srecom, nije kao da inache ima u mobu, nije bilo nishta kompromitujuce. popizdela sam. i jasno sam mu stavila do znanja da, NE, NE SME to da radi.... E sad. Zabranjeno voce je najsladje. Porokamo se chesto kad, eto uzme moj telefon, iako mu ja vishe puta naglasim da ga ne uzima.... Znam da ga uzme ponekad dok se tushiram, al ajd, precutim.... Stvarno me to nervira. Ja u njegov ne zavirujem....

...znam samo da sam mu, nakon shto je to pregledao i nije nashao nishta rekla: "uf, dobro je. nisi bio u arhivi.." hteo je da se pojede.... :) :) :)

Nevencica:
Nisi shavila ne smes da narusavar suverenitet i integritet doticne osobe. :| To sto ti on ne uliva poverenje..........progutaj, suzbi u sebi tu gresnu ideju o njegovoj pogresivosti i cutiiiii 8-) Da ga slucajno ne povredis ili ne do ti bog uvredis. Ja mislim da su to oni sto kad im kazes da je kraj ridaju na sav glas :lol: :lol: :shock: 8-)
vidim ja da će da padne ovde jedno proveravanje :lol:

Back