Krstan:БОРИС ТАДИЋ – ФРАНЦЕТИЋ "СРБИН" СА ГЕНЕТСКОМ ГРЕШКОМ ! ...
[/COLOR]
pa shto li tebi smeta kad su ti idoli gosim hrvat Vojislav Seselj
gosim hrvat milorad ulemek
gosim hrvat franko simatovic, perjanice srpskog nacionalizma...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krstan:БОРИС ТАДИЋ – ФРАНЦЕТИЋ "СРБИН" СА ГЕНЕТСКОМ ГРЕШКОМ ! ...
[/COLOR]
Pa, kad predstavlja vas sto ste za njega glasali, sto onda u javnosti i kod nas i u svetu, lepo ne kaze takoserb_pagan:predstavlja nas koji smo glasali za njega...vi koji ste glasali za grobara cekajte nove izbore,pa ce onda on da deli na izdajnike i patriote...okreni,obrni,uvek ce da dele...sto mozda i nije lose...samo pitanje je sta ce ko da deli...demokrate ce mozda i da podele neki kredit i koju crkavicu,a radikali puske i bombe (ako kojom nesrecom opet dodju na vlast)
Plava Bilja:Pa, kad predstavlja vas sto ste za njega glasali, sto onda u javnosti i kod nas i u svetu, lepo ne kaze tako![]()
Nego, JA sam predsednik Srbije, dakle i onih koji nisu glasali za njega.
Sto si ti takav plasljivac, sto cvikas od nekakvih izmisljenih puski i bombi, jadan ne bio![]()
Pa, ja cu da te zamenim, nemoj da places :wink:
Ja nisam strepela ni od NATO-bombi, koje nisu bile imaginarne kao ove koje pokusavas da uvalis Radikalima.
Sta kazes, "demokrate" dele nekakve crkavice![]()
Da, bas, i te "crkavice" nose u koferima u evrima, stotine hiljada, milion, vise miliona, pa vile, pa auta, pa ovo pa ono![]()
Ma, sta je to, ima se moze se 8-)
Alekasandar2:tadic je isti nikson. uvrteo je sebi u glavu da je pobedio zato sto je neko glasao za njega a ne zato sto su krali i namestali izbore. Bilo kako bilo on ne moze da ponovo dobije izbore. Ovo je bilo "na misice" i uz podrsku "nezavisnih' iz izborne komisije i Cesida, secam se kada je bilo neizvesno kako se ozario jedan iz Cesida kada je cuo da je tadic pobedio. pad ce biti tezak.
Sandra007:Pitaj Divca dali bi ga opet glaso?8-)
:shock:
opanak:Na danasnjem skupu DS g-din TADIC uz veoma jake zvucno glasne efekte pozvao SRBIJU da se odluci izmedju Demokratske ili Radikalske buducnosti tj. opasne Radikalizacije Srbije.
Pa koga ovo bice predstavlja,...................