Da li džabe šaljete decu na fakultete kad će sve to da radi AI za manje od 10 godina

Tačno, ne treba nam više obrazovanje, kupite svi motike i poneku sekiru :mrgreen:
vidi šta sam izbotovao na visok datum (privredjivanje po BG), sad može da se sačeka plaća:

1743199356042.jpeg

Svodi se na to da uz pomoć mašiona i veštačke inteligencije može da se odradi puno poslova za mnogo manje para. Ali zaista ne znam kako su zamislili da narod koji ne privređuje ima dovoljno para za (lagodan) život?

(moraću da pitam AI ;))
Ja ne bih volela da me operiše AI.

(moraću da pitam AI ;))
Kaže

Иако се обим утицаја вештачке интелигенције још увек развија, вероватно је да ће се људи прилагодити фокусирајући се на вештине усмерене на човека, креативне подухвате и улоге које захтевају критичко размишљање и емоционалну интелигенцију, док се АИ бави рутинским и понављајућим задацима.

Kaže

Иако се обим утицаја вештачке интелигенције још увек развија, вероватно је да ће се људи прилагодити фокусирајући се на вештине усмерене на човека, креативне подухвате и улоге које захтевају критичко размишљање и емоционалну интелигенцију, док се АИ бави рутинским и понављајућим задацима.
Znaš li koliko je bitna emocionalna podrška deci u mlađem uzrastu? Imaš li ideju kako bi AI to mogao da im pruži?

Ja ne bih volela da me operiše AI.
sa najsavremenijom tehnologijom ima da se vratimo na ono nekad - dok možeš piči, kad ne možeš lipši
mislim čemu operacije?
povade ti sve živo ili izpremeštaju za bajpase pa te gledaju dokle ćeš još da mrdaš
ja poživčanio posle prvih prognoza gde su najavljivali sve i svašta a tehnika pokazala da nije baš toliko sranje
sad sredžujem dživce

Back