Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Ma ja te ne bockam samo sam se salioNe ljutim se ja na tvoje"bockanje",mada ga ne shvatam tako,vec bih da se vratimo na temu.Odakle taj fenomen ili pojava?

Ok vracamo se na temu....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja te ne bockam samo sam se salioNe ljutim se ja na tvoje"bockanje",mada ga ne shvatam tako,vec bih da se vratimo na temu.Odakle taj fenomen ili pojava?
Ma kako ne kapiras ona razume samo ovo: Ich verstehe deine fragen nicht, kannst du sie bitte verdeutlichern?
@Kanarinka es ist nur ein scherz...![]()
Dakle,ako verujete u reinarnaciju,da li mislite da dusa moze imati secanje na nekav dogadjaj,mesto,zbivanje iz predhodnog nekog zivota?
Da li vam se ikada desilo da po prvi put budete na nekom mestu,a da imate utisak da ste tu pre bili,a da znate da niste u ovom zivotu?
Ili da upoznate neku osobu,a da imate osecaj da je poznajete od ranije,ne po izgledu,vec nekako pri prvom upoznavanju znate sta doticna persona misli ili oseca?
da,mislim da dusa pamti i desavalo mi se sve sto si opisala...
moje misljenje o "dusi" zasnovano je na posmatranju sebe i proucavanju ucenja do kojih sam dosla upravo sledeci neke znakove koje mi je slala "dusa" ..necu koristiti komplikovane izraze i ne zanima me koja je razlika izmedju duha i duse ...protivnik sam reci jer koristeci iste niko jos nije uspio tacno opisati ono o cemu razmislja ...
mislim da smo ovde, na zemlji planeti ,sa razlogom ...niko jos nije otkrio smisao sto ne znaci da ga nema ...sad ne mislim na smisao pojedinca vec smisao "zivota" kao necega cemu se ne zna ni kraj ni pocetak ...jedino zivot nema svoju suprotnost ....verujem da ce tako i ostati jer je ovo samo jedna faza kroz koju nasa dusa prolazi ...
ovde smo da sticemo znanje i sto vise znanja sticemo dusa je u stanju sve vise da pamti ..dok ne nakupi dovoljno znanja dusa se mora ponovo vracati ..onog momenta kad je zrela za drugu fazu dusa sama odlucuje da li ce se vratiti ili ne ...verujem da na samoj granici prelazne faze dusa zna pravi smisao ovozemaljskog postojanja ali da je to sasvim nebitno za daljni razvoj ...
nemam dokaze ni za sta ..ovo je samo moje razmisljanje i nista vise ....
da,mislim da dusa pamti i desavalo mi se sve sto si opisala...
moje misljenje o "dusi" zasnovano je na posmatranju sebe i proucavanju ucenja do kojih sam dosla upravo sledeci neke znakove koje mi je slala "dusa" ..necu koristiti komplikovane izraze i ne zanima me koja je razlika izmedju duha i duse ...protivnik sam reci jer koristeci iste niko jos nije uspio tacno opisati ono o cemu razmislja ...
mislim da smo ovde, na zemlji planeti ,sa razlogom ...niko jos nije otkrio smisao sto ne znaci da ga nema ...sad ne mislim na smisao pojedinca vec smisao "zivota" kao necega cemu se ne zna ni kraj ni pocetak ...jedino zivot nema svoju suprotnost ....verujem da ce tako i ostati jer je ovo samo jedna faza kroz koju nasa dusa prolazi ...
ovde smo da sticemo znanje i sto vise znanja sticemo dusa je u stanju sve vise da pamti ..dok ne nakupi dovoljno znanja dusa se mora ponovo vracati ..onog momenta kad je zrela za drugu fazu dusa sama odlucuje da li ce se vratiti ili ne ...verujem da na samoj granici prelazne faze dusa zna pravi smisao ovozemaljskog postojanja ali da je to sasvim nebitno za daljni razvoj ...
nemam dokaze ni za sta ..ovo je samo moje razmisljanje i nista vise ....
Nemam vremena sada da citam sve ali u reinkarnaciju verujem i imam i svoja iskustva![]()
Dusa ne pamti nista , prosto receno . Zamislite da je dusa stvarna , kako se povecava broj ljudi ?? Jel postoji neka nevidljiva fabrika dusa ?
"Pamte" geni koji ti roditelj prenese ...
Na osnovu cega zasnivas svoju tvrdnju?To da dusa eksplicidno,ne pamti?
I da li ti se ikad desilo ista od navedenog u mom uvodnom postu?
Npr,u mojim genima nema zapisano da je neko od mojih predaka poznavao odredjenu osobu,ili da je posetio neko mesto,a ja imam taj osecaj.Odakle mi taj osecaj?I nisam jedina,tako da me nemoj proglasavati ludom.