gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Да ли требамо бити нежни према девојкама? Мазити се са њима, говорити им топле речи? Да ли оне то воле? Или ипак воле грубљи однос...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добри мој морамо мало да потакнемо занимњиве дискусије, зар не? А има и до оног "ко пита не скита".Ako iskreno pitaš ovo pitanje (a ne samo da povećaš broj tema na ovom podforumu bilo čim, kako meni zasad izgleda), onda se brinem za tebe.
Као симп што би наши млађани рекли. Која је мера, тј линија где си нежан у добром смислу, а након чијег преласка постајеш мекушац?Naravno da treba da budemo nežni, ali ne previše nežni jer onda baš baš izgledaš kao mekušac.
Да, исто као топло-хладно... Но не може тако на дугорочно, зар не?Мало нежан, мало груб.
По могућности, да их изненадиш.
Uglavnom ne,zele to malo ponekad s njima ali prema drugima mora 24/7 biti vodja copora ,saberes oduzmes bolje ne biti uopsteДа ли требамо бити нежни према девојкама? Мазити се са њима, говорити им топле речи? Да ли оне то воле? Или ипак воле грубљи однос...
Дакле бити алфа мужјак у преводу? Шта са онима који то нису?Uglavnom ne,zele to malo ponekad s njima ali prema drugima mora 24/7 biti vodja copora ,saberes oduzmes bolje ne biti uopste
Nista patice 30-40 godina i mozda im uleti neka pogubljenaДакле бити алфа мужјак у преводу? Шта са онима који то нису?
Nije to termin mladih, to se koristilo i pre ovih generacija. Kojoj ženi treba simp? Mora pokazati muževne karakteristike, ma šta god slušao da žene pišu po forumima.Као симп што би наши млађани рекли. Која је мера, тј линија где си нежан у добром смислу, а након чијег преласка постајеш мекушац?
Добро, надам се да ако се не качи за алфе... Не мора нужно да буде погубљенаNista patice 30-40 godina i mozda im uleti neka pogubljena
Pa ako je imala redovne veze onda tesko da ce ostati s nekim ko nema iskustvaДобро, надам се да ако се не качи за алфе... Не мора нужно да буде погубљена
То многи кажу, за мушке особине. Али зашто неке жене пишу једно а мисле друго?Nije to termin mladih, to se koristilo i pre ovih generacija. Kojoj ženi treba simp? Mora pokazati muževne karakteristike, ma šta god slušao da žene pišu po forumima.
Мењају се жене и људи. Па тако и њихови укуси и избориPa ako je imala redovne veze onda tesko da ce ostati s nekim ko nema iskustva
Na goreМењају се жене и људи. Па тако и њихови укуси и избори
Што ти кажеш, и у праву си. Искуство ту ради својеМењају се жене и људи. Па тако и њихови укуси и избори
Зар није искуство ту, и да се мењају на боље? Јер искуство ти помаже да стекнеш памет за многе ствари. Мислим, то си ти рекао, и слажем сеNa gore
To moras pitati zene, premda to nije pravilo za sve. To je kao kad ti u srednjoj/faksu drugarice govore da im treba neko dobar, ko ih razume i onda nadju nekog bad boy-a. Jedno kaze, drugo radi.То многи кажу, за мушке особине. Али зашто неке жене пишу једно а мисле друго?
Да, управо сам и ја то приметио. Вазда ме је занимало зашто је тако...To moras pitati zene, premda to nije pravilo za sve. To je kao kad ti u srednjoj/faksu drugarice govore da im treba neko dobar, ko ih razume i onda nadju nekog bad boy-a. Jedno kaze, drugo radi.
Iskustvo ti daje mogucnost da si flexibilan i ne trcis pred rudu,nemoj mi opet necu da se foliram,ne foliras se samo mozes sebi da priustis razne profile riba koje poznajes i osvojis ih po njihovom ukusuЗар није искуство ту, и да се мењају на боље? Јер искуство ти помаже да стекнеш памет за многе ствари. Мислим, то си ти рекао, и слажем се
Да, али ја желим да се наши укуси поклапају. И мој и њен, да обоје уживамо и будемо прави миIskustvo ti daje mogucnost da si flexibilan i ne trcis pred rudu,nemoj mi opet necu da se foliram,ne foliras se samo mozes sebi da priustis razne profile riba koje poznajes i osvojis ih po njihovom ukusu
Pa bicete samo neces istrtljati sve odmah nego dozirati iskusnoДа, али ја желим да се наши укуси поклапају. И мој и њен, да обоје уживамо и будемо прави ми
Доста си паметан, надам се да се не љутиш. Но можда сам ја туп за тебе па не умем тако да дозирам. Код мене је или све или ништа. Не баш тако оштро, али по том принципуPa bicete samo neces istrtljati sve odmah nego dozirati iskusno
Pa sta ces reci odmah da bi je zenio,naravno da ne,imas neki cilj moras pazljivo s ljudima sta god da je u pitanju,meni nije frka ja kazem sta mislim pa ko svari svariДоста си паметан, надам се да се не љутиш. Но можда сам ја туп за тебе па не умем тако да дозирам. Код мене је или све или ништа. Не баш тако оштро, али по том принципу