Да ли девојке воле нежност

Да ли требамо бити нежни према девојкама? Мазити се са њима, говорити им топле речи? Да ли оне то воле? Или ипак воле грубљи однос...
Uglavnom ne,zele to malo ponekad s njima ali prema drugima mora 24/7 biti vodja copora ,saberes oduzmes bolje ne biti uopste

Као симп што би наши млађани рекли. Која је мера, тј линија где си нежан у добром смислу, а након чијег преласка постајеш мекушац?
Nije to termin mladih, to se koristilo i pre ovih generacija. Kojoj ženi treba simp? Mora pokazati muževne karakteristike, ma šta god slušao da žene pišu po forumima.

То многи кажу, за мушке особине. Али зашто неке жене пишу једно а мисле друго?
To moras pitati zene, premda to nije pravilo za sve. To je kao kad ti u srednjoj/faksu drugarice govore da im treba neko dobar, ko ih razume i onda nadju nekog bad boy-a. Jedno kaze, drugo radi.

Зар није искуство ту, и да се мењају на боље? Јер искуство ти помаже да стекнеш памет за многе ствари. Мислим, то си ти рекао, и слажем се
Iskustvo ti daje mogucnost da si flexibilan i ne trcis pred rudu,nemoj mi opet necu da se foliram,ne foliras se samo mozes sebi da priustis razne profile riba koje poznajes i osvojis ih po njihovom ukusu

Iskustvo ti daje mogucnost da si flexibilan i ne trcis pred rudu,nemoj mi opet necu da se foliram,ne foliras se samo mozes sebi da priustis razne profile riba koje poznajes i osvojis ih po njihovom ukusu
Да, али ја желим да се наши укуси поклапају. И мој и њен, да обоје уживамо и будемо прави ми

Pa bicete samo neces istrtljati sve odmah nego dozirati iskusno
Доста си паметан, надам се да се не љутиш. Но можда сам ја туп за тебе па не умем тако да дозирам. Код мене је или све или ништа. Не баш тако оштро, али по том принципу

Доста си паметан, надам се да се не љутиш. Но можда сам ја туп за тебе па не умем тако да дозирам. Код мене је или све или ништа. Не баш тако оштро, али по том принципу
Pa sta ces reci odmah da bi je zenio,naravno da ne,imas neki cilj moras pazljivo s ljudima sta god da je u pitanju,meni nije frka ja kazem sta mislim pa ko svari svari

Back