Da li devojke gledaju muske guze

Luciferko

Primećen član
Banovan
Poruka
898
Pored nas prolazi zanosna plavusa ili crnka , brineta..., na ulici, okrecemo se za njom i prvo sto gledamo je guza..... tipicno za muskarce.

Ali ja se uvek pitam da li devojke gledaju muska dupeta.

Da li vas pali u vizuelnom ili seksualnom smislu.

Sta kazu devojka kako treba da izgleda savrsena muska zadnjica???

Aha.:lol:

To ces proveriti tako sto - ako te devojka odmerava dok ide prema tebi - ti se lepo okrenes za njom i mozda ce vam po pogledi sresti. Busted!!!!
Mada.... Devojke to rade malo diskretnije... Eto, recimo, ja volim da idem iza mladica koji ima dobro doope, cak iako je brzina njegovog hoda manja - lepo i ja usporim, i povremeno bacim pogled. Bolesno, a?:lol:
Ali je tako.
Evo, bas juce stojim na stanici, cekam trolu na Slaviji, i prolazi jedan decko (iz pravca iz kojeg dolazi i trola).... A-joj, majko moja! Sve na njemu je savrseno! Ramena, guza, ruke, kosa.... Ne budem ja lenja i okrenem se, pratim ga pogledom, iako se svi sa stanice cude sto gledam u smeru suprotnom od normalnog - kad cekas autobus. A onda je nestao.... :(
A onda je dosao i moj decko, pa smo zajedno uhvatili trolu.:D I onaj mi je skroz nestao iz misli.... Au!:oops:

Dobra guza.... Mala, podignuta, deluje cvrsto kao kamen. I obavezno su tu dobre pantalone... Ne znam sta mi je danas.:confused:

Snezna_kraljica:
Aha.:lol:

To ces proveriti tako sto - ako te devojka odmerava dok ide prema tebi - ti se lepo okrenes za njom i mozda ce vam po pogledi sresti. Busted!!!!
Mada.... Devojke to rade malo diskretnije... Eto, recimo, ja volim da idem iza mladica koji ima dobro doope, cak iako je brzina njegovog hoda manja - lepo i ja usporim, i povremeno bacim pogled. Bolesno, a?:lol:
Ali je tako.
Evo, bas juce stojim na stanici, cekam trolu na Slaviji, i prolazi jedan decko (iz pravca iz kojeg dolazi i trola).... A-joj, majko moja! Sve na njemu je savrseno! Ramena, guza, ruke, kosa.... Ne budem ja lenja i okrenem se, pratim ga pogledom, iako se svi sa stanice cude sto gledam u smeru suprotnom od normalnog - kad cekas autobus. A onda je nestao.... :(
A onda je dosao i moj decko, pa smo zajedno uhvatili trolu.:D I onaj mi je skroz nestao iz misli.... Au!:oops:

Dobra guza.... Mala, podignuta, deluje cvrsto kao kamen. I obavezno su tu dobre pantalone... Ne znam sta mi je danas.:confused:

Imas trip. Bas ljudi sa stanice gledaju sta ti radis. Ima ljudi koji imaju problema od kojih ni ne vide druge. Stvarno svasta ima na ovom svetu.

Luciferko:
Pored nas prolazi zanosna plavusa ili crnka , brineta..., na ulici, okrecemo se za njom i prvo sto gledamo je guza..... tipicno za muskarce.

Ali ja se uvek pitam da li devojke gledaju muska dupeta.

Da li vas pali u vizuelnom ili seksualnom smislu.

Sta kazu devojka kako treba da izgleda savrsena muska zadnjica???
Naravno da volim da pogledam dobru mušku goozu.
Kakva treba da bude? Okrugla, čvrsta i manja. Ne volim muškarce sa velikim guzovima. :?

Hm.... pa moram priznati da je malo uopste muskaraca ..a samim tim i privlacnih muskaraca.... a jos manje onih sa lepom guzom. Obicno kad pogledas na ulici na jednog muskarca sa lepom guzom dolazi ... 30-tak cura sa prekrasnim dupicima. Pa ko jos moze tog jednog muskarca sa lepom guzom da primeti od toliko zena...:o)
Naravno da zene vole da vide dobru musku guzu... a jos ako je usto i zanimljiv, duhovit i normalan..... onda je pun pogodak...

Back