BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
U porodicnim odnosima postoji dosta USTALJENIH MITOVA o kojima se trudimo da ni ne razmisljamo, a pogotovo ne da ih negiramo....
Neke istine ni sami sebi ne zelimo da priznamo....Ali, znamo za njih, negde u dubini duse...
Ja sam bio dobar sin i voleo sam svoje roditelje i bio uglavnom pazljiv prema njima.
U mladosti sam slusao, a kada sam porasto ponekd sam ih i grdio kada mi se nesto nije dopalo.
Voleo sam da dodjem kuci, izljubim na brzinu mamu, popricam u tri minuta sa tatom i onda odem da rijem po frizideru i kuhinji....
Nekako sam vise ljubavi posvecivao maminom kuvanju nego njoj samoj.
Tek sada sam se toga setio, mnogo godina kasnije od kako oni vise nisu sa mnom.
Na kraju su mi nekako postali i teski.....Voleo sam da dodjem, ali i da odem...
Moj zivot je bio sasvim razlicit od njihovog staticnog, penzionerskog...To me je nerviralo i nisam mogao dugo da istrpim...
Verujem da nisam usamljen u ovakvim razmisljanjnima, pogotovo sto znam da sam jedna osetljiva osoba...
Kako je tek onima koji to nisu?
Neke istine ni sami sebi ne zelimo da priznamo....Ali, znamo za njih, negde u dubini duse...
Ja sam bio dobar sin i voleo sam svoje roditelje i bio uglavnom pazljiv prema njima.
U mladosti sam slusao, a kada sam porasto ponekd sam ih i grdio kada mi se nesto nije dopalo.
Voleo sam da dodjem kuci, izljubim na brzinu mamu, popricam u tri minuta sa tatom i onda odem da rijem po frizideru i kuhinji....
Nekako sam vise ljubavi posvecivao maminom kuvanju nego njoj samoj.
Tek sada sam se toga setio, mnogo godina kasnije od kako oni vise nisu sa mnom.
Na kraju su mi nekako postali i teski.....Voleo sam da dodjem, ali i da odem...
Moj zivot je bio sasvim razlicit od njihovog staticnog, penzionerskog...To me je nerviralo i nisam mogao dugo da istrpim...
Verujem da nisam usamljen u ovakvim razmisljanjnima, pogotovo sto znam da sam jedna osetljiva osoba...
Kako je tek onima koji to nisu?