gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Ma sta me koji kur*c svi prozivate na topicima, ko da sam ja terminator za lojavce...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veKsla:marlone frka jel imas stipaljku pa ovo vise nije za izdrzati je*o te koliko se toga navuklo
ej jel mozda znas broj zimske sluzbe da to resimo ralicom e do qurza sad je august
nego je*i ga neide ni kombajn
ma daj bre usisivac i u tri lepe
veKsla:ej marlone frajkane pa sta je sad ja dovuko testeru i motokultivator a gde su musterije
je*o te ovi na naplatnoj rampi odrali me za motokultivator ko za sleper alal im quraz
pa sta ima kog da sisam gde su ti musterije
nemoj se zaje*avati teku ti penali
eremitice poda jedan ja ovde nigde nevidim da pise poturice ili nesto slicno molim lepo i hvalaeremita:veKsla:marlone frka jel imas stipaljku pa ovo vise nije za izdrzati je*o te koliko se toga navuklo
ej jel mozda znas broj zimske sluzbe da to resimo ralicom e do qurza sad je august
nego je*i ga neide ni kombajn
ma daj bre usisivac i u tri lepe
веКсла, битанго, зашто вређаш наше другове и
другарице потурице... немој тако, има да се наљуте
на нас да оду у Ирак...
veKsla:pa marlone testera je iz donacije i sad dok je budemo gurali po asfaltu ovi donatori ce popi*deti razumes to se mora onako kulturno laganica je*es peru pera nekapira on bi guro do brisela i podero bi petnaest lanaca