Da li da zviždimo Rumunskoj himni?!

''Idemo u Afriku, da sadimo papriku, znate, onu žutu, divnu, ali ljutu''.

Srećno srpski lavovi. Moje srdačne čestitke na pobedi nad selekcijom Rumunije i na izborenom plasmanu?

Neka nas sreća posluži na žrebu 4. decembra, da dobijemo podnošljive protivnike i izborimo nokaut-završnicu. Da podsetim: završnica Mundiujala, igra se od 11. juna do 11, jula 2010. godine.

Samo da prođemo u drugi krug, ja zadovoljan, a verujem i ostali

Išli smo u Afriku

Išli smo u Afriku
Da sadimo papriku
Znate onu žutu :mrgreen::hahaha:
Finu ali ljutu

Jednogrba kamila
Začas se pomamila

Odmah se tu stvorila
I debela gorila :mrgreen:Sutanovac

Onaj majmun sa grane:mrgreen: Bota
Misli to su banane

I zebra je videla :mrgreen:ministarka sporta
Jako joj se svidela

Grize gladni papagaj :mrgreen:Batic(ali nije bio prisutan)
Misli neko voće fraj

Videli smo žirafu :mrgreen:Dodik
Misli meze uz kafu

Ni reč nisu kazali
Sve su začas smazali :mrgreen:uz sampanjac

Ništa nisu slutili
Pa su se zaljutili

Sad kuka pola Afrike
Zbog banatske paprike
Znate one žute :mrgreen: DS
Fine ali ljute

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Да нису Францетић и Месић у сродству :eek:

view_photo.php

''Ukrajincima se posrećilo posle samo 13.minuta igre, kada je golman Engleske Grin srušio Milevskog u kaznenom prostoru, što je za slovenačkog sudiju Damira Skominu bio znak da pokaže na jedanaesterac i dodeli crveni karton čuvaru mreže.''

http://www.blic.rs/sport.php?id=114923

Aaaa, u tom grmu leži zec (i keca :per:)... Mučeni Hrvati nisu imali nikakve šanse :(

:lol:

Мора да га од милоште зову СкоТина... :lol:

''Ukrajincima se posrećilo posle samo 13.minuta igre, kada je golman Engleske Grin srušio Milevskog u kaznenom prostoru, što je za slovenačkog sudiju Damira Skominu bio znak da pokaže na jedanaesterac i dodeli crveni karton čuvaru mreže.''

http://www.blic.rs/sport.php?id=114923

Aaaa, u tom grmu leži zec (i keca :per:)... Mučeni Hrvati nisu imali nikakve šanse :(

Puknuce od muke verovatno:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Marko Pantelić je promuklim glasom rekao da je o ovome maštao ceo život, još kad je kao klinac besomučno udarao "bubamaru" o zidove zgrada.

"Za ovakav trenutak se živi ceo život, od malih nogu kad sam pred zgradom igrao fudbal, maštao sam da Srbija odlazi na SP. Neka mi ne zamere oni koji su tada živeli sa nama u Jugoslaviji, ali ja sam uvek bio samo Srbin, samo Beograđanin. Srbi, radujte se gde god vas ima, treba da ste ponosni, drago je i meni i drugovima što vam učinili ovaj dan lepim. sad imate sedam meseci pričate: Prvi put pod imenom Srbija idemo na SP. A tamo još jače, još bolje!!!", rekao je Pantelić.

просто ми је занимљиво како су на б92 преформулисали изјаву :mrgreen:

Prosto nemam reči. Srbijo, možeš da budeš ponosna. Ovo slavlje posvećujemo našem narodu koji je zaslužio veliku radost. Uveren sam da ćemo i na Svetskom prvenstvu dostojno braniti boje naše zemlje“, rekao je Pantelić.

Back