Da li da se nagojim i pustim stomak?

Žena je njegovo godište ja mislim. Mogao je on da nađe neku klinku od 20 i nešto godina,ali čovek nije iskompleksiran kao njegove kolege.

Искомплексирани воле млађе девојке, а неискомплексирани воле бабе?

Мислим да не треба да судиш о нечијим комплексима према томе шта ко воли у љубави.

Искомплексирани воле млађе девојке, а неискомплексирани воле бабе?

Мислим да не треба да судиш о нечијим комплексима према томе шта ко воли у љубави.
Da. Ako neko ima 60 godina,brdo love i neki uticaj u društvu,taj bude sa klinkom koja može unuka da mu bude iz čistog kompleksa. Kakva crna ljubav tu ima?

Da. Ako neko ima 60 godina,brdo love i neki uticaj u društvu,taj bude sa klinkom koja može unuka da mu bude iz čistog kompleksa. Kakva crna ljubav tu ima?
Леонардо ди Каприо има 60 година па му се замера што није довољно добар фрајер за ову рибу, а?

Ниси ти то добро видео.

Киану Ривс је матор човек, па не може да има млађу девојку, а?

Мислим да може да има коју год хоће.

Нормално је да старији мушкарац који је успешан има млађу девојку.

И, као што рекох. Не треба да судимо о томе ко шта воли у љубави.

Kako koja? Nije jedna bre, nego vise vrsta ljubavi.
Jel bi ti bio sa bakutom od 70 godina?

Леонардо ди Каприо има 60 година па му се замера што није довољно добар фрајер за ову рибу, а?

Ниси ти то добро видео.

Киану Ривс је матор човек, па не може да има млађу девојку, а?

Мислим да може да има коју год хоће.

Нормално је да старији мушкарац који је успешан има млађу девојку.

И, као што рекох. Не треба да судимо о томе ко шта воли у љубави.
Nisi ti razumeo poentu.

Nema šta da objašnjavam. Ti si prvi rekao za Rivsa da je "babojebac" a onda meni pišeš "ne sudi o ljubavima" :rotf: malo si kontradiktoran.

Да, али сам ја рекао чињеницу.

А ти си кренуо са причама да су му колеге искомплексиране.

То да Киану кара бабу је чињеница.

То да су његове колеге искомплексиране није чињеница, већ твоја потреба да их увредиш.

Nisi ti razumeo poentu.
Одлично сам ја разумео, али кад сам расчланио твој пост, схватио си колико глупо звучи, па сад хоћеш да извадиш као да ниси то хтео да кажеш.
Тј. напишеш.

Да, али сам ја рекао чињеницу.

А ти си кренуо са причама да су му колеге искомплексиране.

То да Киану кара бабу је чињеница.

То да су његове колеге искомплексиране није чињеница, већ твоја потреба да их увредиш.

Одлично сам ја разумео, али кад сам расчланио твој пост, схватио си колико глупо звучи, па сад хоћеш да извадиш као да ниси то хтео да кажеш.
Тј. напишеш.
Ne zvuči glupo.To se zove normalno razmišljanje. To što je tebi normalno da deda bude u vezi sa klinkom,to je već tvoje razmišljanje koje po meni nije baš najnormalnije. Ok je da razlika bude par godina,ali ovde u postovima imamo dva slučaja gde je razlika skoro 40 :rotf:

Ne zvuči glupo.To se zove normalno razmišljanje. To što je tebi normalno da deda bude u vezi sa klinkom,to je već tvoje razmišljanje koje po meni nije baš najnormalnije. Ok je da razlika bude par godina,ali ovde u postovima imamo dva slučaja gde je razlika skoro 40 :rotf:

@leonardo dicaprio Љубоморне душе, могу да ти пуше!

Погледај овај снимак од пре неколико дана.

Девојка Џефа Безоса заљубљено гледа у Леонарда Дикаприја, иако је Безос најбогатији на свету, и боље је тренутно грађен од Лео Дикаприја.

Шта нам овај снимак говори?

Говори нам то да треба моментално да престанеш да пишеш.

@leonardo dicaprio Љубоморне душе, могу да ти пуше!

Погледај овај снимак од пре неколико дана.

Девојка Џефа Безоса заљубљено гледа у Леонарда Дикаприја, иако је Безос најбогатији на свету, и боље је тренутно грађен од Лео Дикаприја.

Шта нам овај снимак говори?

Говори нам то да треба моментално да престанеш да пишеш.
Dobro gospodine ljubavni guru,prestaću da pišem :rotf:

Ko ima stomak, taj ima šta da JED(b)E. To je barem poznato.
Tim Allen Christmas Movies GIF by filmeditor

da, to. Što stariji to bolji
Ja nikada ne bih mogla sa nekim trbonjom biti u vezi, a sad stariji,pa svi cemo jednom biti stariji, ako nas ovi mutirajuci ne uniste..Nisu svi radi novca u vezi sa starijim ljudima,samo su sada zene slobodnije te pokazuju svoju naklonost i ka starijima,posebno sto je poznato da zene sazrevaju ranije,i intelektualno im vise odgovaraju stariji muskarci,medu kojima ne traze samo fizicku lepotu vec lepotu duha.Primer, sada pokojni Charles Aznavour ,od koga se ja nikada ne bih odvajala.Slatki mali Jermenin...

Charles Aznavour - Tous les visages de l'amour (She - Notting Hill)

Bolje stomak nego ovo , ima veće sesi nego ona.
9c5ca964da3da82c689076ec48d75b64.jpg
Mogu reci samo FUJ

Ne mora neko da je poznat da bi bio sa nekim mladjim,bilo musko bilo zensko.Stvar ukusa i vaspitanja.Imam komsiju koji je ozenjen sa zenom 25 godina starijom od njega,i imaju divan brak.Neko napisa postoji vise ljubavi.Jedna u kojoj su se nasli,nije ni kompleks,ni fizicki izgled,niti novac vec zrela ljubav,koju vidimo kao postovanje,kao onu pravu duhovnu ispunjenost.

Ne mora neko da je poznat da bi bio sa nekim mladjim,bilo musko bilo zensko.Stvar ukusa i vaspitanja.Imam komsiju koji je ozenjen sa zenom 25 godina starijom od njega,i imaju divan brak.Neko napisa postoji vise ljubavi.Jedna u kojoj su se nasli,nije ni kompleks,ni fizicki izgled,niti novac vec zrela ljubav,koju vidimo kao postovanje,kao onu pravu duhovnu ispunjenost.
Pravi primer Edipovog kompleksa... Verovatno im je super...

Misliš ovako, vidiš da lepe devojke vole stomake.
old-rich-guy-hot-babe.jpg
Ovo je čista KUPOPRODAJA

Back