ecio94
Domaćin
- Poruka
- 3.440
Žena je njegovo godište ja mislim. Mogao je on da nađe neku klinku od 20 i nešto godina,ali čovek nije iskompleksiran kao njegove kolege.Бабојебац.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Žena je njegovo godište ja mislim. Mogao je on da nađe neku klinku od 20 i nešto godina,ali čovek nije iskompleksiran kao njegove kolege.Бабојебац.
Žena je njegovo godište ja mislim. Mogao je on da nađe neku klinku od 20 i nešto godina,ali čovek nije iskompleksiran kao njegove kolege.
Sta radi to ona? Meri mu stomace?Nisam pratio najnovije trendove ali gledam najnovije slike DiKaprija sa znatno mladjom devojkom
Pogledajte prilog 1081476
Da. Ako neko ima 60 godina,brdo love i neki uticaj u društvu,taj bude sa klinkom koja može unuka da mu bude iz čistog kompleksa. Kakva crna ljubav tu ima?Искомплексирани воле млађе девојке, а неискомплексирани воле бабе?
Мислим да не треба да судиш о нечијим комплексима према томе шта ко воли у љубави.
Kako koja? Nije jedna bre, nego vise vrsta ljubavi.Da. Ako neko ima 60 godina,brdo love i neki uticaj u društvu,taj bude sa klinkom koja može unuka da mu bude iz čistog kompleksa. Kakva crna ljubav tu ima?
Леонардо ди Каприо има 60 година па му се замера што није довољно добар фрајер за ову рибу, а?Da. Ako neko ima 60 godina,brdo love i neki uticaj u društvu,taj bude sa klinkom koja može unuka da mu bude iz čistog kompleksa. Kakva crna ljubav tu ima?
Jel bi ti bio sa bakutom od 70 godina?Kako koja? Nije jedna bre, nego vise vrsta ljubavi.
Nisi ti razumeo poentu.Леонардо ди Каприо има 60 година па му се замера што није довољно добар фрајер за ову рибу, а?
Ниси ти то добро видео.
Киану Ривс је матор човек, па не може да има млађу девојку, а?
Мислим да може да има коју год хоће.
Нормално је да старији мушкарац који је успешан има млађу девојку.
И, као што рекох. Не треба да судимо о томе ко шта воли у љубави.
Ако нисам разумео, имаш тастатуру, па објасни.Nisi ti razumeo poentu.
Nema šta da objašnjavam. Ti si prvi rekao za Rivsa da je "babojebac" a onda meni pišeš "ne sudi o ljubavima"Ако нисам разумео, имаш тастатуру, па објасни.
Nema šta da objašnjavam. Ti si prvi rekao za Rivsa da je "babojebac" a onda meni pišeš "ne sudi o ljubavima"malo si kontradiktoran.
Одлично сам ја разумео, али кад сам расчланио твој пост, схватио си колико глупо звучи, па сад хоћеш да извадиш као да ниси то хтео да кажеш.Nisi ti razumeo poentu.
Ne zvuči glupo.To se zove normalno razmišljanje. To što je tebi normalno da deda bude u vezi sa klinkom,to je već tvoje razmišljanje koje po meni nije baš najnormalnije. Ok je da razlika bude par godina,ali ovde u postovima imamo dva slučaja gde je razlika skoro 40Да, али сам ја рекао чињеницу.
А ти си кренуо са причама да су му колеге искомплексиране.
То да Киану кара бабу је чињеница.
То да су његове колеге искомплексиране није чињеница, већ твоја потреба да их увредиш.
Одлично сам ја разумео, али кад сам расчланио твој пост, схватио си колико глупо звучи, па сад хоћеш да извадиш као да ниси то хтео да кажеш.
Тј. напишеш.
Ne zvuči glupo.To se zove normalno razmišljanje. To što je tebi normalno da deda bude u vezi sa klinkom,to je već tvoje razmišljanje koje po meni nije baš najnormalnije. Ok je da razlika bude par godina,ali ovde u postovima imamo dva slučaja gde je razlika skoro 40![]()
Dobro gospodine ljubavni guru,prestaću da pišem@leonardo dicaprio Љубоморне душе, могу да ти пуше!
Погледај овај снимак од пре неколико дана.
Девојка Џефа Безоса заљубљено гледа у Леонарда Дикаприја, иако је Безос најбогатији на свету, и боље је тренутно грађен од Лео Дикаприја.
Шта нам овај снимак говори?
Говори нам то да треба моментално да престанеш да пишеш.
Ja nikada ne bih mogla sa nekim trbonjom biti u vezi, a sad stariji,pa svi cemo jednom biti stariji, ako nas ovi mutirajuci ne uniste..Nisu svi radi novca u vezi sa starijim ljudima,samo su sada zene slobodnije te pokazuju svoju naklonost i ka starijima,posebno sto je poznato da zene sazrevaju ranije,i intelektualno im vise odgovaraju stariji muskarci,medu kojima ne traze samo fizicku lepotu vec lepotu duha.Primer, sada pokojni Charles Aznavour ,od koga se ja nikada ne bih odvajala.Slatki mali Jermenin...da, to. Što stariji to bolji
Mogu reci samo FUJBolje stomak nego ovo , ima veće sesi nego ona.
![]()
Ne mora neko da je poznat da bi bio sa nekim mladjim,bilo musko bilo zensko.Stvar ukusa i vaspitanja.Imam komsiju koji je ozenjen sa zenom 25 godina starijom od njega,i imaju divan brak.Neko napisa postoji vise ljubavi.Jedna u kojoj su se nasli,nije ni kompleks,ni fizicki izgled,niti novac vec zrela ljubav,koju vidimo kao postovanje,kao onu pravu duhovnu ispunjenost.Ne zvuči glupo.To se zove normalno razmišljanje. To što je tebi normalno da deda bude u vezi sa klinkom,to je već tvoje razmišljanje koje po meni nije baš najnormalnije. Ok je da razlika bude par godina,ali ovde u postovima imamo dva slučaja gde je razlika skoro 40![]()
ne bi ti preporucioNisam pratio najnovije trendove ali gledam najnovije slike DiKaprija sa znatno mladjom devojkom
Pogledajte prilog 1081476
Pogledajte prilog 1081470Pogledajte prilog 1081471
i pitam se, da li je to novi imidž na koji padaju ženske tog kalibra?
Kako znas,jesi li iz paparazzo lova? Otkri nam,kako dugo je trbonja i da li je starija faca...Ima uvek zanimljive teme, pa sam radoznala...ne bi ti preporucio
zena bi te zvala krofnica okruglica.
A i ovako si debeo.
krofnica okruglica?Kako znas,jesi li iz paparazzo lova? Otkri nam,kako dugo je trbonja i da li je starija faca...Ima uvek zanimljive teme, pa sam radoznala...
Da,sa tom krofnicom okruglicom otvaras apetit njam..jos ako je iz rerne pa nije puna masnoce, mmmmKrofnica okr
krofnica okruglica?
Ne mogu da pisem. Pijem od Juce sto bi rekao mima karadzjic.Da,sa tom krofnicom okruglicom otvaras apetit njam..jos ako je iz rerne pa nije puna masnoce, mmmm
Pravi primer Edipovog kompleksa... Verovatno im je super...Ne mora neko da je poznat da bi bio sa nekim mladjim,bilo musko bilo zensko.Stvar ukusa i vaspitanja.Imam komsiju koji je ozenjen sa zenom 25 godina starijom od njega,i imaju divan brak.Neko napisa postoji vise ljubavi.Jedna u kojoj su se nasli,nije ni kompleks,ni fizicki izgled,niti novac vec zrela ljubav,koju vidimo kao postovanje,kao onu pravu duhovnu ispunjenost.
Ovo je čista KUPOPRODAJAMisliš ovako, vidiš da lepe devojke vole stomake.
![]()
Tako je još od pećinskog čoveka... Debeljuškast ima šta da jede, dobar je lovac,Ko ima stomak, taj ima šta da JED(b)E. To je barem poznato.
![]()