Da li da kupim štapni usisivač ili regularni?

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.376
Da li neko koristi štapni usisivač? Koji je bolji? Onaj na koji ima bežičnu funkciju ili ne?
Volela bih da ga koristim i za auto pošto su ti samouslužni usisivači kod perionica obično jako slabi...
Na šta obratiti pažnju pri kupovini?
Da li uopšte vrede pošto one koje sam gledala su prilično skupi ili da se zadržim na regularnom usisivaču? :think:

Koliko traje bežični rad? i šta se dešava ako se akumulator ili šta mu je baterija rikne? :rumenko:
Do 45minuta , ja sam roknuo moćne baterije , meni nije problem da popravim ili čak i usavršim proizvod ☺️

Imaš i Dyson brend , oni su preskupi ali po performansama su kao oni na struju.

domacice sa zapada luduju za tim brendom, izgleda kao neki Space dildo gun 🙄

60K ko voli 🤣

Screenshot_20210703-093440.png

Ja moj mali Bosch na baterije platio pre par godina oko 100e za moje potrebe odličan , ima cak onu malu četku za tepihe ...istrljas i posisa 🙏

Ko nije imao :D cuje se kao blesav ali vuce kao tornado haha.
da znas...a kupila sam pre par godinu neku masinu...znaciiii vuce ludoooooooo....presla normalnim prvo pa tim...a prljavstine dodatno koliko je izvuklo...to je strasno...:prstic: a posle su ga navodno povukli iz prodaje zbog necega...sve u svemu...kontakt mi se pokvario i vise nesto ne radi...a ti stari...trajali i trajaliiii i trajaliiiii

Da li neko koristi štapni usisivač? Koji je bolji? Onaj na koji ima bežičnu funkciju ili ne?
Volela bih da ga koristim i za auto pošto su ti samouslužni usisivači kod perionica obično jako slabi...
Na šta obratiti pažnju pri kupovini?
Da li uopšte vrede pošto one koje sam gledala su prilično skupi ili da se zadržim na regularnom usisivaču? :think:
Ako kupuješ za kuću, regularni definitivno.
Kad su kola u pitanju, perionica je ipak Zakon. Možeš ti trljati od danas do sutra, oni peru i čiste dubinski iznutra i spolja i sve lepo naparfemišu.
Ne mogu ja oprati auto na isti način. Nema teorije!Kupuj Nemačke proizvode kad su kućni aparati u pitanju. Msm, sa nećeš pogrešiti. Bosh je odličan!Ne štedim na tehnici, jer se ne isplate popravke i servisiranja tih aparata. Bolje platim skuplje, duže traje i bolje radi.

Poslednja izmena:

Back