Da li da ga iskuliram?:D

CakiCoka:
Ok. znaci stvar privlacnosti je u iskustvu, uspesnosti, ostvarenosti, drugacijem, mozda originalnijem sarmu, sto mozda momcima nedostaje.
Hej, a kako im i ne bi nedostajalo, kad su dvadesetpetogodisnjaci rasli u ono ludo vreme krize, dizelasa, neizlazenja iz zemlje... Retki su imali uslove za pristojan zivot i imali prave smernice za razvijanje ukusa i sistema vrednosti.

Pa Coko u tome i jeste draz sto su toliko razliciti od vrsnjaka. Jednostavno muskarac sa 25, 35 i 45 nije isti. I ne moze iste stvari zeni da pruzi. I onda sve zavisi sta ti zelis ili ne zelis, i da li mozda zelis da probas nesto novo. Neke se u tim vezama nadju pa i tu i ostanu.

Jedino mi nije jasno zasto se devojka od 25 uzima kao neko nevino i siroto bice koje nista ne zna o zivotu? U tim godinama vecina ih ili radi ili privodi faks kraju, a neke i jedno i drugo. Dosta njih je na putu da formira porodicu, a bogami, ima ih sa ne vise tako sitnom decom. Smatram da sa 25 godina nisi vise balavica, vec zena. Verovatno ne u potpunosti formirana, ali jesi zena. I onda ako pogledas tu moju tezu u cemu je probelm sto jedna ZENA od 25 zeli da bude sa covekom od 40-50 godina?

Samo kod nas je normalno da sa 25 jos uvek zivis s mamom i tatom. S 25 bi trebalo da si u potpunosti samostalan.... Ako si samostalan onda si i odgovoran a valjda donekle i zreo.

Poenta je zasto se samo muskarci u ovoj prici gledaju kao negativni likovi? Zar tu nemamo i drugu stranu? Koja, u ovoj postavci ima iza sebe 7 godina od kako je postala punoletna, odnosno odgovorna za svoje postupke.

Ne slazem se ni ja sa tim da treba negativno gledati na bilo koju stranu u takvoj prici. Ali eto, ljudi cesto misle da su to dvoje iz nekih losih razloga zajedno... Neki misle da su devojke te koje su negativci i uglavnom su iz koristoljublja sa starijim muskarcem.

Ne znam naravno o kolikoj razlici u godinama je rec i u kojem ste vi sada zivotnom dobu, jer to naravno mnogo menja stvari ...ukoliko niste mlada, tipa vi 20, a on 40, onda to, verujem, nista ne predstavlja! Postoje predrasude kada se radi o mladim osobama, ali to godinama izbledi i vise ne ni ne obraca paznja na to, ukoliko sve drugo funkcionise. A ako ste vi smatrate da treba da se mu pruzite sansu, to i uradite, jer ce te samo tako dobiti odgovor na mnoga pitanja koja vas muce!

Molim Vas da procitate uvodni post :)
Nisam ja u pitanju.
Zasto niko ne cita bar postavku teme? Svi komentarisu, a nisu ni procitali:) Samo teorijski pricamo o ovoj zanimljivoj pojavi. Ja odobravam, ako se dvoje ljudi voli da budu zajedno i ne vidim nista lose u tome. Mene licno ne privlace takve veze, mozda zbog predrasuda, kojih nisam ni svesna..hahaaha
Pricamo o tome zasto drustvo to osudjuje i misli da ili je devojka zbog para sa tim covekom, ili da sa njim nesto nije u redu... Sta vec misle ljudi, to pitam ja vas:)

CakiCoka:
Ili da ga iskuliram?:lol:
Pocinjem ovu temu malo saljivo, posto smo navikli na teme tipa "Draga Saveta" :D

Jedan stariji muskarac, duplo stariji od mene, pokazao je svoje simpatije prema meni.Fin covek, zanimljiv, ali ja sam ionako zauzeta... Poenta je da i da nisam zauzeta, ne bih starijeg gospodina uzela u razmatranje. Nekako, ne bi mi ni palo na pamet... :-? Cinjenica je da ima dosta muskaraca koji izgledaju odlicno i oko pedesete, na primer mnogi glumci u tim godinama i dalje vaze za sex simbole.;)

Zanima me da li mladje zene imaju predrasude prema gospodi srednjih godina?:)
Da li je i za vas ta kategorija nesto sto se evantualno smatra ocinskom figurom, ili ulaze u konkurenciju za muskarca vaseg zivota?

Znam da je dosta zena ovde udato, ali pitam hipoteticki.
Da li je velika razlika u godinama stvar ukusa, ili je tabu zbog drustvenih predrasuda, ili je nesto pozeljno, sto vi preferirate?
Kakva su vasa iskustva?

Ja sam ga iskulirala...

ada.jpg

Pa ne mora da bude bogat gospodin...Moze samo da bude neverovatno sexy, pa sarmantan, pa da zna da vam nadje slabu tacku...:)
To eto, neki misle da su pare glavni razlog.
Ne verujem da bi neka trazila od Nikole Koja, od Dragana Nikolica, od Brusa Vilisa...Mice Orlovica :lol: (da sad ne nagadjam ko vam se svidja od frajera i ko je duplo stariji od vas...:) ), da je sponzorise.
Znaci tu bi neki sarm, iskustvo, mudrost i duh dolazili u obzir. Je l' da?

CakiCoka:
Pa ne mora da bude bogat gospodin...Moze samo da bude neverovatno sexy, pa sarmantan, pa da zna da vam nadje slabu tacku...:)
Ne verujem da bi neka trazila od Nikole Koja, od Dragana Nikolica, od Brusa Vilisa...Mice Orlovica :lol: (da sad ne nagadjam ko vam se svidja od frajera i ko je duplo stariji od vas...:) ), da je sponzorise.

Onima koje sam navela sa zadovoljstvom bih nesto lepo i kupila... a kamoli dinara im trazila... mljac....

boko-boko:
Da , ali i oni su slucajno slavni i uspesni:-D

Ocekivala sam da ces biti maliciozna pa reci "iskljucivo slavni i uspesni", ali dobro, hvala na ovako suptilnom komentaru.

I da jesu slavni i uspesni. Mislim da je trik i caka u uspesnosti vise nego u slavi. Moc je neverovatan afrodizijak. Bar, jel, po mom misljenju.

I da budemo iskreni, da nisu to sto jesu verujem da mi se ne bi svideli na taj nacin. Sigurno ne toliko......

CakiCoka:
naravno, zato su devojkama i zanimljivi. a oni, puni sebe i skupljaju devojcice. malo se salim, malo ne. i ja sam volela starije muskarce, prosto, nisu morali stalno da se dokazuju, sigurni su u sebe imali pare ili ne, drugacije se se ophodili prema devojci nego vrsnjaci. to je tako prosto. ali iz ove perspektive ne znam...oni su ipak stariji, tu podrazumevamo bar 10-15 godina, zar ne? kasnije se vidi razlika, mada opet, zavisi dosta od okolnosti.

Back