Da li covek ista resava.....

Ovo sada sto pisem, nema nikakve veze sa mojim dosadasnjim pisanjem. Ali, jednostavno, moram da podelim sa nekim. Pa da li je covek stvarno marioneta na konopcima zivota, i ne moze ama bas nista da utice na svoju sudbinu. Pisao sam vam pre neki dan secanje na mog druga Kamenog i njegove supruge Slavice. Odem sinoc kod drugara malo da se podsetimo na Kamenog, kad ono ima sta da cujem. Jedan drugar hteo da pogleda auto od ovoga, i podigao haubu, da vidi zasto motor ne pali, i tog momenta, motor eksplodira i izbije cep od ulja i slomi mu nos, arkadu, jabucicu. Zavrsio covek na VMA sa tri operacije, i nazalost bez vida na to oko. U sali je govorio posle toga, ma ako moze Kameni toliko godina da vozi sa jednim okom, mogu valjda i ja. I Kameni sutradan strada.
Drugi drugar, isao na voznju, i poceo da pretice automobil, i ovaj ga odsece, i covek ostade bez ruke. Lekari se sada bore da nekako povezu tetive i nerve da moze ipak koliko toliko da je koristi.
Treci drugar, podmazivao lanac i lanac mu uhvati krpu i odsece prst.
To nisu deca, vec odrasli ljudi sa iskustvom i eto sta se sve desava. I onda, nemoj uzivati u svemu sto imas mogucnost sada, danas i mozda nikada....

zxy;bt117068:
Hej G,sklanjaj se ti ,sa njima se ne druži,vidiš bre maleri,baksuzi su prenosni.Ovo ti samo pola u šali kaže zxy ,druga polovina je istina.
A sve iz jednog kluba, i zovu me da se pridruzim, ali ja ostajem slobodan strelac. Uvek se vozim samo za sebe. Rekao sam im da idu u crkvu i da upale par sveca, za svaki slucaj.U svakom slucaju, hvala...

....to nema veze sa takozvanom sudbinom , lošom srećom , baksuzom ili šta znam čemu se sve
nepripisuju ovakve stvari ....ovo ukratko opisano su greške takozvane loše - negativne prakse / nepažnje
(ako je to nekom lakše ) ---- ili radnog slepila ..........razmisli o ovome ..

123loncar;bt117104:
....to nema veze sa takozvanom sudbinom , lošom srećom , baksuzom ili šta znam čemu se sve
nepripisuju ovakve stvari ....ovo ukratko opisano su greške takozvane loše - negativne prakse / nepažnje
(ako je to nekom lakše ) ---- ili radnog slepila ..........razmisli o ovome ..
Da, ali koliko je mali korak do tragedije. Pa svi smo se barem nekoliko puta svesno kockali, ali niko ne obraca paznju koliko puta rutina, ili sigurnost utice na sve oko nas.

Back