Da li čitate Kosmopoliten ili Blic Ženu?

Kosmopolitenom sam bila oduševljena u srednjoj školi i dovijala se da nabavim hrvatsko izdanje dok nije počeo da izlazi i kod nas,ali odavno mi je nekako više za mladju generaciju ( mislim mladju od mene ). Prerasla sam neke teme i dileme, saveta, pitanja...
Blic ženu ne kupujem, prelistala sam par puta i iskreno, nisam ljubitelj te vrste časopisa, tipa: "o svemu po malo"...

Kosmopolitenom sam bila oduševljena u srednjoj školi i dovijala se da nabavim hrvatsko izdanje dok nije počeo da izlazi i kod nas,ali odavno mi je nekako više za mladju generaciju ( mislim mladju od mene ). Prerasla sam neke teme i dileme, saveta, pitanja...
Blic ženu ne kupujem, prelistala sam par puta i iskreno, nisam ljubitelj te vrste časopisa, tipa: "o svemu po malo"...

ja sam cosmo citala do 32. :( znaci nazadna sam bar 10-15god :sad2:
nisam u srbiji tako da nemam pojma sta je blic zena,sigurno sam nekad uzela u ruke ali nije mi ostalo u secanju
ovde sam pretplacena na elle,a vidim da vecina zena mojih godina ili malo starije drzi bas elle u rukama na zeleznickoj stanici,i tu citam skoro sve modu kozmetiku,zivotnu pricu,filmske i knjizevne kritike,cak i likovnu kritiku hektora obalka,medicinske vesti ne volim previse,kao ni destinacije koje oni odaberu --nekako dosadno opisu,a i sve nesto predlazu vikend u veneciji 2000€ :roll: mislim kako da ne

Evo sad cu da dam 200 din za novine... kako da ne... ako nije jos skuplji. A u njemu preporuke od kozmetike do krpica, a nista jeftinije od par hiljada. Nije to za nas standard, bar za moj nije. Gledas i razbolis se. A Blic zenu kupim ponekad, kad mi nesto sa naslovne privuce paznju. A i cesto rezemo svasta iz novina za skolicu, tako da uvek imam bar po jedan broj.

ako postoji nesto za 20 - 30 uzrast - molim vas, javite mi

joy je budalast i za teen a ne za starije
cosmo samo prica o seksu kao da ga nikad nisi imala pa ne znas sto je
L & Z prelistam u par minuta i nije mi jasno sto je to tacno izmedju korica :lol:
Lisu i blic zenu kupuje mama... to je onako.. za nju bas
Grazia je za tetke koje su gledale dinastiju
Sensa je zenska verzija treceg oka za prosjecnu domacicu

i tako... ne ostaje mi nista pored sveta kompjutera i ponekad vite, u sjecanje na stare dane :neutral:

Po meni, jedini vredan časopis je Politikin zabavnik.
"Traje" mi cele nedelje, iščitam ga, brate mili, od korica do korica.
Kupim ponekad Svet kompjutera ili PC ili tako neko geek-ovsko štivo.

Imala sam fazu svih tih Cosmo i sličnih kad su se pojavili kod nas i shvatila sam da ih samo prelistam i bacim na gomilu. Od 100 strana 60 su reklame, 20 o dijetama i celulitu (ne mogu da pročitam više nijedan članak o celulitu, stvarno sam dosegla svoju granicu tolerancije na tu temu) i ostalih 20 razno. I u svakom ista priča. Žali bože šuma posečenih za taj silni papir.

U poslednje vreme kupim neki od onih Kuća stil, Casa Brava, Brava Casa i kako se sve već ne zovu, nešto sam u toj fazi.

Zanima me da li čitate neki od navedenih časopisa (ili možda oba) i jos poneki komentar :p

Не - ништа од женских часописа. У ствари - читам их двапут годишње, код фризера, јер је то једино што се тамо нуди за читање. А и то углавном само прелистам јер више нема ничега што би ме заитересовало у њима.
Модни трендови ме не интересују. Знам како да се нашминкам и које производе да користим. Не интересује ме прича о дијeтама. Знам каква одећа одговара мојој фигури. Знам како да га заведем. Знам где ми је тачка Г. Не интересује ме са ким се швалера која менкенка, зашто Џенифер Анистон не може да затрудни и колики целулит има Цеца. Знам како да скинем флеке од кафе или црног вина. Не интересује ме кување ни нови рецепти. Не интересује ме нови пројекат Секе Алексић. Не интересује ме шта Сузана Манчић мисли о васпитању деце. Знам којих витамина има у ком поврћу и која крема одогвара мом типу коже.........

Много сам матора, у ствари...то је.

Poslednja izmena:
Не - ништа од женских часописа. У ствари - читам их двапут годишње, код фризера, јер је то једино што се тамо нуди за читање. А и то углавном само прелистам јер више нема ничега што би ме заитересовало у њима.
Модни трендови ме не интересују. Знам како да се нашминкам и које производе да користим. Не интересује ме прича о дијатама. Знам каква одећа одговара мојој фигури. Знам како да га заведем. Знам где ми је тачка Г. Не интересује ме са ким се швалера која менкенка, зашто Џенифер Анистон не може да затрудни и колики целулит има Цеца. Знам како да скинем флеке од кафе или црног вина. Не интересује ме кување ни нови рецепти. Не интересује ме нови пројекат Секе Алексић. Не интересује ме шта Сузана Манчић мисли о васпитању деце. Знам којих витамина има у ком поврћу и која крема одогвара мом типу коже.........

Prepisujem sve...osim poslednje recenice :)

Модни трендови ме не интересују. Знам како да се нашминкам и које производе да користим. Не интересује ме прича о дијатама. Знам каква одећа одговара мојој фигури. Знам како да га заведем. Знам где ми је тачка Г. Не интересује ме са ким се швалера која менкенка, зашто Џенифер Анистон не може да затрудни и колики целулит има Цеца. Знам како да скинем флеке од кафе или црног вина. Не интересује ме кување ни нови рецепти. Не интересује ме нови пројекат Секе Алексић. Не интересује ме шта Сузана Манчић мисли о васпитању деце. Знам којих витамина има у ком поврћу и која крема одогвара мом типу коже.........

nemoj molim te da se ljutis, ali citam ovo i rodjenim ocima vidim ovu smorenu kokosku iz tvog avatara da izgovara ovaj tekst

nemoj molim te da se ljutis, ali citam ovo i rodjenim ocima vidim ovu smorenu kokosku iz tvog avatara da izgovara ovaj tekst

Не љутим се, само, једноставно, све наведено ми јесте одавно познато те радије своје време трошим на нешто НОВО што могу да прочитам, научим, видим...;)

ako postoji nesto za 20 - 30 uzrast - molim vas, javite mi

joy je budalast i za teen a ne za starije
cosmo samo prica o seksu kao da ga nikad nisi imala pa ne znas sto je
L & Z prelistam u par minuta i nije mi jasno sto je to tacno izmedju korica :lol:
Lisu i blic zenu kupuje mama... to je onako.. za nju bas
Grazia je za tetke koje su gledale dinastiju
Sensa je zenska verzija treceg oka za prosjecnu domacicu

i tako... ne ostaje mi nista pored sveta kompjutera i ponekad vite, u sjecanje na stare dane :neutral:

Ekonomist :mrgreen: to ja citam kad mi treba inspiracija za esej. I nin ponekad, kad mi naslovna strana skrene paznju. INace, citala sam Cosmo i joy u srednjoj skoli, a onda sam ukapirala da je to bacenih 300 din i vise ih ne citam. Sto rece Hellen, to nit zabavlja(ako te ne zanima ko je sa kim i koliki je kome obim struka...) nit imas tu sta pametno da procitas. A reklame....

Back