Zanima me da li čitate neki od navedenih časopisa (ili možda oba) i jos poneki komentar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.
Bacanje para.
Kupujem redovno Blic ženu, po navici. Dajem je majci, a nekad je i ne otvorim. Godinama se vrti isto, i često kažm sebi da neću više, ali, čista navika. Kao i časopise o kuvanju, iz kojih skoro nikad ništa ne spremam.
Kosmopolitenom sam bila oduševljena u srednjoj školi i dovijala se da nabavim hrvatsko izdanje dok nije počeo da izlazi i kod nas,ali odavno mi je nekako više za mladju generaciju ( mislim mladju od mene ). Prerasla sam neke teme i dileme, saveta, pitanja...
Blic ženu ne kupujem, prelistala sam par puta i iskreno, nisam ljubitelj te vrste časopisa, tipa: "o svemu po malo"...
Zanima me da li čitate neki od navedenih časopisa (ili možda oba) i jos poneki komentar![]()
Не - ништа од женских часописа. У ствари - читам их двапут годишње, код фризера, јер је то једино што се тамо нуди за читање. А и то углавном само прелистам јер више нема ничега што би ме заитересовало у њима.
Модни трендови ме не интересују. Знам како да се нашминкам и које производе да користим. Не интересује ме прича о дијатама. Знам каква одећа одговара мојој фигури. Знам како да га заведем. Знам где ми је тачка Г. Не интересује ме са ким се швалера која менкенка, зашто Џенифер Анистон не може да затрудни и колики целулит има Цеца. Знам како да скинем флеке од кафе или црног вина. Не интересује ме кување ни нови рецепти. Не интересује ме нови пројекат Секе Алексић. Не интересује ме шта Сузана Манчић мисли о васпитању деце. Знам којих витамина има у ком поврћу и која крема одогвара мом типу коже.........
Много сам матора, у ствари...то је.
Не - ништа од женских часописа. У ствари - читам их двапут годишње, код фризера, јер је то једино што се тамо нуди за читање. А и то углавном само прелистам јер више нема ничега што би ме заитересовало у њима.
Модни трендови ме не интересују. Знам како да се нашминкам и које производе да користим. Не интересује ме прича о дијатама. Знам каква одећа одговара мојој фигури. Знам како да га заведем. Знам где ми је тачка Г. Не интересује ме са ким се швалера која менкенка, зашто Џенифер Анистон не може да затрудни и колики целулит има Цеца. Знам како да скинем флеке од кафе или црног вина. Не интересује ме кување ни нови рецепти. Не интересује ме нови пројекат Секе Алексић. Не интересује ме шта Сузана Манчић мисли о васпитању деце. Знам којих витамина има у ком поврћу и која крема одогвара мом типу коже.........
Много сам матора, у ствари...то је.
nemoj molim te da se ljutis, ali citam ovo i rodjenim ocima vidim ovu smorenu kokosku iz tvog avatara da izgovara ovaj tekst
ako postoji nesto za 20 - 30 uzrast - molim vas, javite mi
joy je budalast i za teen a ne za starije
cosmo samo prica o seksu kao da ga nikad nisi imala pa ne znas sto je
L & Z prelistam u par minuta i nije mi jasno sto je to tacno izmedju korica
Lisu i blic zenu kupuje mama... to je onako.. za nju bas
Grazia je za tetke koje su gledale dinastiju
Sensa je zenska verzija treceg oka za prosjecnu domacicu
i tako... ne ostaje mi nista pored sveta kompjutera i ponekad vite, u sjecanje na stare dane![]()