naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
vi sto ne volite ovaj mostic?
da se razumemo, ja sumnjam u moralnost ovog mosta, ali je lep

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi sto ne volite ovaj mostic?![]()
pa u silosu je najbitnija stvar i sustina mostaNadam se da ce se Silos svima svideti.
Натераси, ја сам хтео преко тог моста да одем у центар Београда са Н.Београда али нисам успео, јер нема рампе за силазак у правцу Београда. Морао сам да се искључим иза хиподрома и да кружим ко киша око Крагујевца.vi sto ne volite ovaj mostic?![]()
stvarno drugar? omgНатераси, ја сам хтео преко тог моста да одем у центар Београда са Н.Београда али нисам успео, јер нема рампе за силазак у правцу Београда. Морао сам да се искључим иза хиподрома и да кружим ко киша око Крагујевца.
Мост је лоше постављен и саграђен је у рекламне сврхе са циљем да избије паре из буџета а не да ефикасно реши саобраћајне проблеме.
Заиста тако мислим, да би мост био искоришћен мора да се потроши још барем 500 милиона евра а то је добра врећа без дна за корупционаше.stvarno drugar? omg
Заиста тако мислим, да би мост био искоришћен мора да се потроши још барем 500 милиона евра а то је добра врећа без дна за корупционаше.
Било је економичнијих и ефикаснијих решења, али је главашима требала китњаста врећа без дна која ће њима служити да завуку руку у свако време.
Натераси, сви мостови таквог типа "висећи" су лепи.da, drugar, i milsio sam da je taako, ali je lep
Натераси, сви мостови таквог типа "висећи" су лепи.
Ја сам живео у Москви и поред насеља у којем сам живео је направљен мост сличног типа и подземни тунел од 2-3 км и пуштен је без превелике помпе и рекламе. Да нисам шетао са децом поред Москва реке не бих ни знао да се гради. Једноставно у данашње време то није чудо већ је нормална ствар у грађевинарству и мостоградњи.
У нашем случају корупционери на власти нас купују китњастим јелчицама које плаћамо 2 -3 пута скупље. Овај мост сви ми плаћамо и тек ћемо плаћати али 3 пута скупље од његове реалне цене коштања.
Шта мислиш зашто је извођач као и обично на већини пројеката из иностранства?
ne, drugar, znas ti sta ja mislimŠto sumnjaš u moralnost ?
Jel' ti deluje,nekako,kurvanjski...?
Ali,ako i jeste tako,bar je lepA.
preći će milioni
ali štos je ko će prvi krstiti mos skakanjem s njega
О ком силосу је реч ???da, ali kazu da je zbog silosa ovo jedinstven most ikaada igdee
pa kakvim je parama izgradjen
Joco sinak, sta ti ovo znaci?
o onom stubu to se zovee silosО ком силосу је реч ???
pa kakvim je parama izgradjen
pa u pravu si nego ja to tako generalnopa nije most nemoralan vec ljudi koji su ga gradili...