DA LI CETE PRECI PREKO MOSTA NA ADI?

da li cete preci preko adnog mosta?

• da, superiska

• ne, nije superiska

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vi sto ne volite ovaj mostic?:zblesav:
Натераси, ја сам хтео преко тог моста да одем у центар Београда са Н.Београда али нисам успео, јер нема рампе за силазак у правцу Београда. Морао сам да се искључим иза хиподрома и да кружим ко киша око Крагујевца.
Мост је лоше постављен и саграђен је у рекламне сврхе са циљем да избије паре из буџета а не да ефикасно реши саобраћајне проблеме.

Натераси, ја сам хтео преко тог моста да одем у центар Београда са Н.Београда али нисам успео, јер нема рампе за силазак у правцу Београда. Морао сам да се искључим иза хиподрома и да кружим ко киша око Крагујевца.
Мост је лоше постављен и саграђен је у рекламне сврхе са циљем да избије паре из буџета а не да ефикасно реши саобраћајне проблеме.
stvarno drugar? omg

stvarno drugar? omg
Заиста тако мислим, да би мост био искоришћен мора да се потроши још барем 500 милиона евра а то је добра врећа без дна за корупционаше.
Било је економичнијих и ефикаснијих решења, али је главашима требала китњаста врећа без дна која ће њима служити да завуку руку у свако време.

Заиста тако мислим, да би мост био искоришћен мора да се потроши још барем 500 милиона евра а то је добра врећа без дна за корупционаше.
Било је економичнијих и ефикаснијих решења, али је главашима требала китњаста врећа без дна која ће њима служити да завуку руку у свако време.

da, drugar, i milsio sam da je taako, ali je lep

I pored činjenice da meni lično taj most ne znači mnogo,
jer se nalazi u kraju grada gde ja nemam šta da tražim,u svakom slučaju
milo mi je kad ga vidim onako - kao grandioznu i gracioznu građevinu.
Bio je potreban gradu.
I,svakako će mnogima koristiti.
Da,kad "maznem" nekoliko sati slobodnog vremena,prošetaću...
Tih 964 metra.

da, drugar, i milsio sam da je taako, ali je lep
Натераси, сви мостови таквог типа "висећи" су лепи.
Ја сам живео у Москви и поред насеља у којем сам живео је направљен мост сличног типа и подземни тунел од 2-3 км и пуштен је без превелике помпе и рекламе. Да нисам шетао са децом поред Москва реке не бих ни знао да се гради. Једноставно у данашње време то није чудо већ је нормална ствар у грађевинарству и мостоградњи.
У нашем случају корупционери на власти нас купују китњастим јелчицама које плаћамо 2 -3 пута скупље. Овај мост сви ми плаћамо и тек ћемо плаћати али 3 пута скупље од његове реалне цене коштања.
Шта мислиш зашто је извођач као и обично на већини пројеката из иностранства?

Чак је и овај Ђукановићев мост у Подгорици над речицом леп !!!
MilleniumBridgeNight.jpg

Натераси, сви мостови таквог типа "висећи" су лепи.
Ја сам живео у Москви и поред насеља у којем сам живео је направљен мост сличног типа и подземни тунел од 2-3 км и пуштен је без превелике помпе и рекламе. Да нисам шетао са децом поред Москва реке не бих ни знао да се гради. Једноставно у данашње време то није чудо већ је нормална ствар у грађевинарству и мостоградњи.
У нашем случају корупционери на власти нас купују китњастим јелчицама које плаћамо 2 -3 пута скупље. Овај мост сви ми плаћамо и тек ћемо плаћати али 3 пута скупље од његове реалне цене коштања.
Шта мислиш зашто је извођач као и обично на већини пројеката из иностранства?

da, ali kazu da je zbog silosa ovo jedinstven most ikaada igdee

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back