Makica
Početnik
- Poruka
- 30
Devojke imaju rok trajanja i ako se pravi ne pojavi sta tad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Онда се посветиш очувању прашума тропског појаса.Devojke imaju rok trajanja i ako se pravi ne pojavi sta tad?
Sto "crvenu kosu"?
Онда се посветиш очувању прашума тропског појаса.
Jeste sve ima svoj rok trajanja. I k.urcu vreme ide a bogami i pici. Ne bi ti ja preporucio princip daj sta das jer mi je to nekako mnogo bljuzgavo. Ne moras da nadjes Mr. Pravog ali imas dosta ljudi koji su blizu tom idealu i koji po nekim svojim osobinama zavrednuju tvoje vreme i drustvo. Nikako nemoj gubiti vreme na bezvredne budale vec napravi na papiru listu tih koji te bar po necemu privlace i u akciju. :wink:Devojke imaju rok trajanja i ako se pravi ne pojavi sta tad?
Ajde.postoje dve teorije u psihologiji , jedna je fazna , druga je cini mi se fromova evolucija,
Auu mnogo je kume.Evo ja cu oboriti rekord!
Mislim nisam ja nego moj bivsi decko
37/600 i nesto!!!
Eh da sam znala da sam mu 600 i nekaaaaa....
Cudan osecaj?! Mislim biti 600 i neki!!!
33/?! E necu reci! :wink:
Не знам зашто имаш осећај.zašto imam osećaj da ti obaveza depiliranja jako teško pada?
Суштина!Postoji cekanje i cekanje... zena moze jako lepo da se provede dok "ceka" pravog... rok trajanja je izmisljotina...
Ako se ne pojavi produžiš rok trajanja i nastaviš dalje...i pitanje šta i ko je za tebe taj pravi?...neko ko ima debelu kintu i nekretnine,pa nećeš morati ništa da radiš ili neko ko je tvoja imaginacija princa iz snova?To su besmislice,život je poklon koji treba da se iskoristi što bolje.Devojke imaju rok trajanja i ako se pravi ne pojavi sta tad?