Da li će Vuk Jeremić biti Tadićev(DS-ov) kandidat za predsednika 2013.?

Da li će Vuk Jeremić biti Tadićev(DS-ov) kandidat za predsednika 2013.?

• Sa današnje perspektive, mislim da hoće

• Sa današnje perspektive, mislim da neće

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sto se tice Jermica,pokusavam da se neceg setim...ali..ne vidim sta je on to do sada kvalitetno napravio u svojoj diplomatskoj karijeri,osim "velike pobede nad Amerikom"(naslov iz PRESS-a) u UN,a sto po meni nije bas nista,jer ako stvarno neko ocekuje da ce zbog toga neko povuci priznanje Kosova kao drzave,onda je stvarno izuzetno naivan ili (pardonisem se) je mnogo glup.:whistling:
Dokaz tome su i priznanja Kosova od strane Crne Gore i Makedonije,a najvaljuje se i priznanje Kosova od strane "bratske" Grcke.:dontunderstand::dontunderstand:
To nije nikakv dokaz ni sposobnosti ni nesposobnosti našeg ministra, pošto to niko (realan) ni ne očekuje, a priznanja bi se desila i da je na tom mestu i Supermen lično, pošto Srbija nema nikakav realan efikasan instrument da tako nešto spreči. Kriviti za to aktuelnu vlast je prilično glupo, da ne kažem da zvuči demagoški, kao radikali. :mrgreen: Upravo je možda najveći kvalitet ovih naših vlasti što pokušavaju da narod "spuste na zemlju", i ne zanose ga nadripatriotskom demagogijom kao što je to činio Koštunjavi, npr., a o ranijima da se i ne priča, o zaluđivanju naroda, Zlobodan i zlobisti su bili "prvaci", a radikali im zdušno pomagali. :mrgreen:

Back