Da li će srpkinje zameniti moldavke i ukrajinke ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi ga opet ?:eek::eek::eek:

Pa zar ti ja nisam na ignore ..?:mrgreen::hahaha::hahaha::hahaha:

c385_p382.jpg

Da se slađe smeješ.

Ma bole me qraz da branim i srbe i srbiju.....sve dok se takvi abortusi busaju svojim srBstvom:mrgreen:

cale nije bas streljao i vesao , ali ja nesto razmisljam da pocnem.........:mrgreen::mrgreen:

kako si mi ti izbegao u yebenu kanadu??.........preko "karitasa"..a?:roll:

pocni polako da pakujes kevu.......i ne zaboravi da joj spakujes qrtone:think:

Kako je meni žao ovog primerka

Ma bole me qraz da branim i srbe i srbiju.....sve dok se takvi abortusi busaju svojim srBstvom:mrgreen:

cale nije bas streljao i vesao , ali ja nesto razmisljam da pocnem.........:mrgreen::mrgreen:

kako si mi ti izbegao u yebenu kanadu??.........preko "karitasa"..a?:roll:

Ma zabole njega i za srbiju i za srbkinje,

od kada im je Kanada ekonomski propala,

najvise ih plasi da ih sve ne pokupe i readmisiraju u voljenu otadzbinu?! :think:

Evo ja cu mu srediti posao u Moskvi.......em ce imati posao,em ce biti u drzavi koja mu valja....dobice prosecnu rusku platu od 500 dolara......

A ne ovako, ne valja eu,ne valja zapad ,a ne prestaje da jede govna na tom istom zapadu....

Eeee, neće on to uživo...lakše je ovako seruckati na daljinu:D

Ja sam ga još prošle godine pitala zašto toliko mrzi i Srbiju i Srbe , budući da kada god može izvuče neku budalaštinu koja nam se ovde događa sa sve prefiksom " VI Srbi..", "VAŠ srpski..." , pa k'o rekoh , verovatno ga je neko debelo pričepio ovde , ali ne dobih smislen odgovor, te...a i ovde se našao sa istim takvim Mađarom...džaba se truditi:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back