Da li ce Srbija dobiti datum u junu?

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

da li ce srbija dobiti datum juna 2013?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kakav datum, o cemu se radi, ne gledam televiziju par godina, moze neko mi objasni zasta datu za Srbiju?

Ако дамо Војводину, Рашку и пола централне Србије у пакету са КиМ, добићемо датум почетка преговора о чланству у Европској Унији. Што се тиче пријема, биће кад сви проговоримо немачки.

28.06.1881. — потписана Тајна конвенција између Кнежевине Србије и Аустроугарске монархије. Тим документом Србија је постала зависна од Аустрије, али је од ње добила међународно признање да постане краљевина

- - - - - - - - - -

28.06.1948. — На састанку у Букурешту Комунистичка партија Југославије искључена из Информационог бироа комунистичких партија. То је значило формалан раскид односа са земљама комунистичког блока. Блокада Југославије и кампања против југословенског руководства, које су уследиле, трајале до 1955.

Kakav datum, o cemu se radi, ne gledam televiziju par godina, moze neko mi objasni zasta datu za Srbiju?

Како зашто датум човјече? Шта си ти пропустио? Ђенка (ЕУ) је замислила да са Кристином ( тј. Србијом) води модеран, слободан, уметнички живот у двоје. Да снимају филмове и тако то. Међутим, појављује се Мирко ( Њемачка) и квари слатке снове. Како ће се то завршити, Бог би га знао. Углавном, сви смо на ивици пуцања од неизвјесности.;)

28.06.1989. — На Газиместану на Косову и Метохији обележена 600. годишњица Косовске битке. Централан догађај на скупу, ком је присуствовало око милион људи, био говор тадашњег председника Србије Слободана Милошевића, којим је почео успон тог политичара.
28.06.1992. — У организацији опозиционог Демократског покрета Србије, испред зграде Скупштине Југославије почео Видовдански сабор. Учесници дотада највећег опозиционог скупа у Србији, који је трајао непрекидно осам дана, захтевали оставку председника Србије Слободана Милошевића, распуштање Скупштине Србије и формирање владе националног спаса.

- - - - - - - - - -

28.06.1921. — Донет Устав Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца, којим је нова држава проглашена уставном, парламентарном и наследном монархијом с династијом Карађорђевић.
28.06.2001. — Бивши председник Југославије Слободан Милошевић изручен Међународном суду за ратне злочине у Хагу, као први шеф државе који је предат међународном суду. Милошевић 27. маја 1999. оптужен за злочине против човечности, кршење закона и обичаја рата и геноцид током ратова у Хрватскоји и Босни и Херцеговини и сукоба на Косову 1999.

Ако дамо Војводину, Рашку и пола централне Србије у пакету са КиМ, добићемо датум почетка преговора о чланству у Европској Унији. Што се тиче пријема, биће кад сви проговоримо немачки.

Јој, трнци ме пролазе! А Београд, шта ће бити с Београдом? Само да и њега не морамо дати.:(

Јој, трнци ме пролазе! А Београд, шта ће бити с Београдом? Само да и њега не морамо дати.:(

И ја сам се сав презнојо! Шта ће бити са слободарским Београдом? Ништа страшно, Аздејковић ће на студио-Б да нам жели добро јутро, добићемо два половна нископодна аутобуса, Кнез Михајлова ће променити име у Верана Матића. Козметика је у питању.

Verovatno hoce, jer im treba neko imaginarno pokrice za dalje unistenje zemlje. Bilo bi opasno za okupatore da ne daju i rizikvju svoje pozicije, tj. pozicije rezima koji im sluzi svrsi.
Zato mislim da ce im dati neki datum iz tog razloga.

Za ozbiljne i odgovorne ljude to pitanjd ne postoji, jer to samo deo u generalnom procesu razorenja drzave i unistavanja porodica.

Back