Da li će se Tadić kandidovati za predsednika države i 2017. godine?

★TSG★

Iskusan
Poruka
6.549
Da li će se Jedini i Veličanstveni
worth.gif
kandidovati i 2017. godine ako ne daj Bože pobedi:pop2: na ovim izborima, pošto je očigledno da njemu Ustav i zakoni ne znače ništa.

Pitanje je namenjeno pre svega onim licemerima, koji se kunu u demokratiju, pravnu državu i ljuCka prava.

worth.gif
kandidovati i 2017. godine ako ne daj Bože pobedi:pop2: na ovim izborima, pošto je očigledno da njemu Ustavi i zakoni ne znače ništa.

Pitanje je namenjeno pre svega onim licemerima, koji se kunu u demokratiju, pravnu državu i ljuCka prava.

Nece,proglasice sebe diktatorom,tako da nece trositi novac na farsu od izbora!

worth.gif
kandidovati i 2017. godine ako ne daj Bože pobedi:pop2: na ovim izborima, pošto je očigledno da njemu Ustav i zakoni ne znače ništa.

hoce naravno.

kazace nam da se ovo do sad ne racuna i da on ima plan Srbija siromasnija od Chada i Mozambika 2030 godine.

worth.gif

Neće morati....

Izaći će na binu...i kao nekad...Mesić...reći...Ja sam svoje uradio...SRBIJE VIŠE NEMA

Imaš li neki izvor iz viševekovnih demokratskih zemalja zapada, koji kažu da je Boris Tadić uzurpator i diktator?

Ne.

Znači imamo samo reč lokalnih duduka koji tako nešto misle. To dakle nije ozbiljna akuzacija.

Ма боли те она ствар комшинице..

Ко год да победи "Геј параде" ће бити...

Уживај..и драго ми је да си поново међу нама евроатланска принцезо...:ok:

Hoće i reći će nam da se on šalio oko investicija. Mlađa će reći da se šalio oko regiona-napadaće Tadića u prvom krugu a podržati u drugom, isto će učiniti i Dačić - biće mu ljuti pritivnik u prvom a podržati ga u drugom i tvrdiće da je pohapsio sve narko dilere a prašak će biti jevtinji nego ikad, Čanak će reći da Vojvodina zaostaje zbog Bgd. ali će podržati Bokija odmah, Vuk će sa Čedom na Ravnu Goru i biće veselje uz prasetinu i prašak. Radna mesta će biti raritet a sve zbog svetske krize, tajkuni će se sastajati jednom nedeljno i dati vlasti spisak zakona koje treba izglasati za sledeću nedelju. Albanija će presedavati EU i menjaće se sa Hrvatskom, Kosovo će presedavati UN a mi ćemo se boriti po BDP sa Mozambikom. Ako želite ovo sedite kući - ako ne glasajte promene.

Važno je da je njegova vladavina po svetskim standardima, a domaći klošari se ne pitaju.

Ja znam da je onaj Fransua Oland podržao BoTa, a Oland je dakle predsednik jedne od P5 i G7 sila.

Dje si ti opskurni obliku zivota? Ja mislio da lipsalo, kad ono...
Pa pošto imam rak i sidu, moram povremeno da idem na neke tretmane

Boris "Velicanstveni" ako i pobedi, a hoce ko zna zasto je ovo dobro.
Jer je imao priliku da se mirno povuce sa vlasti. A za koju godinu kad se digne kuka i motika ima tako sramno da padne sa vlasti, jos ce biti pitanje da li ce zavrsiti kao Rumunski diktator Causevski.

nicolae-ceausescu-elena-executie.jpg

Istorija je pokazala u mnogim slucajevima kako obicno zavrse politicari i diktatori koji se zaigraju sa vlascu. Pogledajmo samo "arapsko prolece".

Boris "Velicanstveni" ako i pobedi, a hoce ko zna zasto je ovo dobro.
Jer je imao priliku da se mirno povuce sa vlasti. A za koju godinu kad se digne kuka i motika ima tako sramno da padne sa vlasti, jos ce biti pitanje da li ce zavrsiti kao Rumunski diktator Causevski.

Istorija je pokazala u mnogim slucajevima kako obicno zavrse politicari i diktatori koji se zaigraju sa vlascu. Pogledajmo samo "arapsko prolece".

Causevski jeste bio yeben tip

Back