DA LI CE SE SRBIJA RASPASTI ?!

Obersturmfuehrer:
mislis, nemas muda da odes tamo....nemas muda da odes u svete srbske zemlje....
ok....ovim pokazao si ko si i kakav si....i koliko si u stvari "junak"

btw, ja cu u zivoti da zivim daleko odavde u onoj mrskoj EU, i smejacu se svima vama ovde sto se busate da je kosovo nase, a ne smete da privirite tamo...
kao sto sam rekao.
bolivija je nasa isto onoliko koliko i kosovo....

Па што онда коју п**** материну уопште расправљаш о томе ЧИЈЕ ЈЕ КОСОВО - узми своју грин кард - и "путуј игумане"....... 8-)

eremita:
Па што онда коју п**** материну уопште расправљаш о томе ЧИЈЕ ЈЕ КОСОВО - узми своју грин кард - и "путуј игумане"....... 8-)

pa jos uvek nisam tamo, i narednih par meseci cu biti ovde....
a i kad odem cu da razmisljam o stvarima "kosovo je nase, ali ne smemmo da privirimo na kosovo" :)

eremita:
Разјапио си чељусти као нилски коњ и само једно те исто, као "деда уз говеда"... АКО НЕМА СЛОБОДЕ КРЕТАЊА НА КиМ ТО ЈЕ КРИВА ОНА ВОЈНА СИЛА КОЈУ ВИ ПРИЗИВАТЕ И ОВДЕ У СРБИЈУ... а не Србија........ 8-)
A ko je tu vojnu silu tamo pustio i ko je doveo zemlju u situaciju da uopšte ratujemo s njima? Slažem se da je to sve oko Kosova protivustavno, ali na terenu je situcija takva kakva je i nemaju pravo sada radikali i socijalisti da se prave grbavi, kad su oni bili na vlasti 1999.

Srbija se neće raspasti. Uslov za to je da se mladi ljudi više aktiviraju oko same politike i shvate da su oni deo cele price i to glavni deo. Treba razmisliti o svemu i to dobro, jer kako svi vidimo ovo više nema smisla. Ja sam lično za Čedu, jer je mlad i njegov agresivan stav je pozitivna promena u celoj ovoj prici bajki i života u mašti. Treba zaista da sagledamo gde smo i da počnemo više od te nule.

Ceda uopste nije tako mlad. Ima 36 godina, doduse nikad i nigde nije radio, ali ima za tri generacije unapred.
Da nije agresivan, jeste!
Nisam znala da je agresivnost neka preporuka.
Koliko ono partija okuplja LDP?
Pet, i svaka dobila po jedan odsto biraca od ukupnog broja izaslih :lol:

eremita:
СИГУРНО ДА ЈЕ КОСОВО И МЕТОХИЈА НАШЕ - И УВЕК ЋЕ БИТИ НАШЕ, жао ми је што то не схваташ или можда имаш "домаћи" да тртљаш другачије.

Разјапио си чељусти као нилски коњ и само једно те исто, као "деда уз говеда"... АКО НЕМА СЛОБОДЕ КРЕТАЊА НА КиМ ТО ЈЕ КРИВА ОНА ВОЈНА СИЛА КОЈУ ВИ ПРИЗИВАТЕ И ОВДЕ У СРБИЈУ... а не Србија........ 8-)

Лепо си му рекао.

Back