Da li će se Dragan J. Vučićević obiti o glavu Vučiću?

Meliot

Elita
Poruka
24.621
Da li će se Dragan J. Vučićević obiti o glavu Vučiću? Da li će pokušaj da se primitivno i tabloidno novinarstvo koje zastupa vlasnik Informera okrenuti protiv Vučića tako što će mu intelektualna elita okrenuti leđa i oboriti ga sa vlasti? Da li je Dragan J. Vučićević "poslednji ples" Aleksandra Vučića?

Poslednja izmena od moderatora:
Mislim da mnogi intelektualci ne gledaju blagonaklono na ovakav uspon onog primitivca Dragana J. Vučićevića, a ako mu intelektualna elita okrene leđa on je politički gotov. A već je počela da mu okreće leđa što se vidi po blokadama koju su fakulteti započeli.

Intelektualna elita nikada nije uz njega ni bila

Наравно да неће.
200 Дин. Кило Малина продаје Произвођач хладњачама Информера.
Информер то ваља Делезу за 500 Дин.
Делез нама,обичним Смртницима за 1750 Дин.

Наравно да неће.
200 Дин. Кило Малина продаје Произвођач хладњачама Информера.
Информер то ваља Делезу за 500 Дин.
Делез нама,обичним Смртницима за 1750 Дин.

Dragan Vucicevic i Ruzica Djindjic drze sve kapacitete za pothlađivanje malina u Srbiji.. Mi uvozimo maline iz Poljske, koje su znatno slabijeg kvaliteta, i time obaramo cenu nasih proizvodjaca.. Jedino sto radi kao podmazano u drzavi Srbiji, jeste unistavanje poljoprivrede.. Da su nas pregazili Tatari i Huni, nesto bi ostalo, ali posle SNS-a, nece ostati nista..

Da li će Dragan J. Vučićević "doći glave" Vučiću? Da li će pokušaj da se primitivno i tabloidno novinarstvo koje zastupa vlasnik Informera okrenuti protiv Vučića tako što će mu intelektualna elita okrenuti leđa i oboriti ga sa vlasti? Da li je Dragan J. Vučićević "poslednji ples" Aleksandra Vučića?
I ja sam primetio da INFORMER indirekno stimulise ove proteste. Oni su i poceli negde sa najvecom kulminacijom izliva budalastina ove TV. Najintrigantniji su vlasnik DJ Vucicevic i njegov zamenik,sto lici na Aliju Izetbegovica,ne znam ime. Sto me nervira ovaj! Najcesci je komentar kad prebacim na taj kanal. Tako da,neka ga,koristan idiot.

Dragan J. Vucicevic je obicni lizac zadnjice svog dezurnog oficira za vezu u policiji i Sluzbi.

Nista sto on uradi nije bitno, ti koji mu u policiji i Sluzbi naredjuju su neki istureni ljudi porodice Vucic, i branice Vucicevu autokratiju do kraja.

Znaci, Dragan J. Vucicevic je samo megafon i toalet papir Sluzbe.

Nista od sendvica, nisi spomenuo UDBU

Da li će Dragan J. Vučićević "doći glave" Vučiću? Da li će pokušaj da se primitivno i tabloidno novinarstvo koje zastupa vlasnik Informera okrenuti protiv Vučića tako što će mu intelektualna elita okrenuti leđa i oboriti ga sa vlasti? Da li je Dragan J. Vučićević "poslednji ples" Aleksandra Vučića?
oce kao vucevic , andrej, predrag mali...

Nisam baš razumeo šta si želeo reći ali verujem da je Vučićević umnogome iziritirao narod svojim lajanjima i jednim delom Vučić će zbog njega izgubiti vlast.
Inače ne sviđa mi se sintagma doći glave, to je primitivni rečnik za ljude koji borbu za vlast posmatraju kao borbu na život i smrt. Nešto kao mafijaška borba

Dragan Vucicevic i Ruzica Djindjic drze sve kapacitete za pothlađivanje malina u Srbiji.. Mi uvozimo maline iz Poljske, koje su znatno slabijeg kvaliteta, i time obaramo cenu nasih proizvodjaca.. Jedino sto radi kao podmazano u drzavi Srbiji, jeste unistavanje poljoprivrede.. Da su nas pregazili Tatari i Huni, nesto bi ostalo, ali posle SNS-a, nece ostati nista..
moraju i neki %, da uplate glavnom Bosu...gde god ima neke ozbiljnije love, tu su i braca Dalton...nikako drugacije ne moze

Inače ne sviđa mi se sintagma doći glave, to je primitivni rečnik za ljude koji borbu za vlast posmatraju kao borbu na život i smrt. Nešto kao mafijaška borba
Nikakvo nasilje se ne spominje nego je to metafora za Vučićev pad sa vlasti. A svaka sledeća vlast koja bude došla posle Vučića gledaće da Vučića procesuira.

STOP BILO KAKVOM NASILJU ILI POZIVU NA NASILJE!

Back