Stronghold
Aktivan član
- Poruka
- 1.582
Šta vi mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto se nadate? Nekoga tamo mrzite?Nadamo se da hoce
+1Nadamo se da hoce
UAE su promoter ruskih interesa po svetu, ne lupetajNece srusiti Dubai jer ce intervenisati Put.tler. Kremaljski kepec mora da interevnise za svoje tajkune koji tamo drze milijarde u nekretninama. U susprotnom ce da ga likvidiraju. A Volodjica zna da cuva svoju glavu...
Ima lepih a skupih žena i bogatih lelemuda...željene a nedostižne kategorije za ekipu ispred dragstoraZsto se nadate? Nekoga tamo mrzite?
Aaa, tako kazite, obicna ljudska ljubomora.Ima lepih a skupih žena i bogatih lelemuda...željene a nedostižne kategorije za ekipu ispred dragstora![]()
Kako ti je to uopšte palo na pamet?Šta vi mislite?
Neće. I onu bazu su napali više reda radi da pokažu svojima da su nešto uradili. Baza je prazna.Šta vi mislite?
Koji to "vi" i šta biste imali od toga?Nadamo se da hoce
Ali @Stronghold ima potrebu da dokazuje kako bi Iran to hteo ali eto ne sme…Mislim da Irance zabole peechka za Dubai
Da li sada već ubeđuješ samog sebe u nešto ili? Stvar ide kako je krenula, ne može se baš ništa oko toga.Neće. I onu bazu su napali više reda radi da pokažu svojima da su nešto uradili. Baza je prazna.
Sve baze su prazne. Ameri gadjali praznu iranski, Iranci praznu američku.Neće. I onu bazu su napali više reda radi da pokažu svojima da su nešto uradili. Baza je prazna.
Od koga bi to oslobadjali Bahrein ?Mislim, oni ne mogu da oslobode i Bahrein, a kamoli da se upustaju u to da ruse Dubai
Od moje pokojne babe.Od koga bi to oslobadjali Bahrein ?
Bahrein je jos veca diktatura od Irana.Od moje pokojne babe.
Pa pokusavaju i pokusavaju godinama; i daju pare, i prc, Bahrein je i dalje pod sapom KSA i USA.Bahrein je jos veca diktatura od Irana.
Taman da im donesu demokratiju