A sad ja da vam kažem neku:
Prvo i prvo lepšeg i zgodnijeg momka u životu nisam videla, to pod 1.
Pod 2: Ima ljudi koje treba prebiti, prosto mame
i ako im se posreći dobiju te iste batine.
Pod 3: S obzirom da sam "Roza Luksemburg" ja najbolje znam za tog Šlajmhauera (ili Šljamhauer Rabinovtza), koja je to banda iz kakvog je miljea i na šta je spreman.
Pod4: I ti isti Amerikanci za koje taj divni i ultrapotentni Srbin, nisu ispoštovali to što je taj fantastični momak igrao za njihov naglašavam NJIHOV tim,,,,
Pod 5: Da li bi mene kao jednu devojku trebao da zaštiti ovakav jedan momčina Delija ili bilo ko , a ne da dopustim da me štipa i za dupe hvata neka azijatska spodoba sa debelim novčanikom, generacijski zarađenim novcem na najmorbidnije načine, a da se niko ne nađe da tom reptilu zgazi glavu.
Dakle, Hvala Bogu da se taj predivni NAŠ Miladin našao devojci pri ruci i pokazao tim gmazovima i gnjidama kakvi su Srbi vitezovi!!!
E sad, da opletem i američku propagandu, ja je najbolje poznajem kao što rekoh.
Dragi forumaši, ukoliko ste primetili slike jednog i drugog možete zaključiti sledeće:
Krenimo sa Šljammaherom...
Postavite sebi jedno pitanje: Zašto je Šlajmkurver predstavljen fotografijom koja odaje pogled u budućnost (doduše kroz dno tegle naočare), perspektivu vladarske rase, divnog i simpatičnog, malo smetenog, dečaka iz komšiluka, kome će sve biti plaćeno jednog dana (bogatog naslednika), sliku i priliku momčića budugeć kandidata pa i za američkog predsednika, obično su i bivali iz tog miljea...
Sa druge strane ne videsmo fotografiju koja bi pokazala pravo stanje stvari kod Šlajmovica: naočare kriju podočnjake crne i podadule od svakodnevnog pijančenja, kokaina, hamburgera, koka kole i ostalog što i nezadrživog nagona za uništenjem sebe.
pOGLEDAJTE mILADINA : oN JE SVE ONO ČEMU ne teži današnja civilizacija. Visok preko dva metra, težak preko 100 kg, zdravog izgleda, jasnog pogleda , vedrog i širokog duha. Ne, njima on izgleda kao neko ko je isuviše muško, od koga treba strepeti, a samim tim ga skloniti i sputati, da bi drvo javorovo nadvladalo ovu stenu od čoveka, našeg Minju.
Samo niski, podli , jadni i ostali sličnih karakteristika mogu da stanu na stranu onih koji imaju moć u novcu, ali duhom i telom zakržljali, nemoćni i ugl. impotentni, pa im se desi ponekad da pokušaju da u prolazu samo nešto uštinu.
Sve u svemu, ne brinem za našeg Miladina. Sunce naše na tebi je budućnost. Na takvima svet ostaje. Hvala tvojim roditeljima što postojiš , i puno ih pozdravi. Divno je što su imali toliko svesti da te izvedu iz onog koncentracionog logora koji se zove Amerika.
Sve najbolje!
A Vama, dragi forumaši imam da poručim: manje gledajte Holivudsku Šklj produkciju, čitajte izmedju redova, budite pametni i bistri, otvorite oči, spoznajte u kakvom svetu živite...valjda toliko od Vas mogu da očekujem.
Vaša Roza...
P.S.Ukoliko imate neki kontraargument, javite se, tu sam da Vas uputim.
Jer ja sam Luksemburg, Roza Luksemburg!

)